כללי מניפת פנטון...

• הוסף לסימניות
אני מעונינת לקנות מניפת פנטון
ובדפדוף באתר ראיתי שהיתה קבוצה שקנתה במחיר די נמוך..
אשמח לשמוע איפה קניתם אז,
ואו מי שיודע איפה אני יכולה להשיג את זה הכי בזול?
תודה מראש.

• הוסף לסימניות
נו, מי יכול לעזור?

מי ארגן זמנו את הקניה של המניפה?

• הוסף לסימניות
אני קניתי בפ"ת, המחיר היה הכי זול!
תדפדפי בפורום ותחפשי את האשכול כי אני לא זוכרת את שם החנות...

• הוסף לסימניות
מצאתי את שם החנות:

ליסנר בע"מ

<table class="infoTbl" border="0" cellpadding="0" cellspacing="0"><tbody><tr valign="top"><th valign="top" width="122" align="right">טלפון:</th> <td align="right">
makegif.pl
</td> </tr> <tr valign="top"> <th valign="top" width="122" align="right">פקס:</th> <td align="right"> 03-9212318 </td> </tr> <tr valign="top"> <th valign="top" width="122" align="right">כתובת:</th> <td>המפעלים 4 ק. אריה פתח תקוה</td></tr></tbody></table>

• הוסף לסימניות
דווקא מצאתי מקום יותר זול מליסנר
אבל ראיתי שקנו כאן קבוצה באתר במחיר הרבה יותר זול
עדיין מחכה לשמוע!
תודה.

• הוסף לסימניות
זהו האשכול המדובר:
http://www.prog.co.il/showthread.php?t=25590
אם החיפוש באתר לא עובד, תמיד יש את גוגל שיכול למצוא דפים ישנים שפורסמו כאן..
פשוט נכנסים לחיפוש מתקדם בגוגל ומגדירים שיחפש רק בשם המתחם של פרוג.

• הוסף לסימניות
אני גם רוצה לקנות. איפה ראית שהיה זול יותר? מצאתי בסביבות 700 ש"ח.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה