מנסה גם כאן את מזלי..

• הוסף לסימניות
אני מנסה להוריד סרטים מהארכיון "מדינה קמה" שנמצא בקישור הזה: hhttp://www.forum-morim.org/video-moreset/

אבל משום מה במקום להוריד אותם, הוא רק מוריד לי דף הוטמייל...

מישהו יכול לבדוק לי אם גם אצלו במחשב יש את הבאג הזה?

(פעם הורדתי משם בכיף..) ואם לא, מה עושים שאני חייבת משם 2 סרטים??
את "אניית מעפילים" ו"גלי עליה ממצרים והונגריה"

תודה...

• הוסף לסימניות

זה מה שכתוב שם: להורדת הקבצים למחשב, יש להציב את הסמן על הקישור הורדת הקובץ או הורדת הקובץ, ללחוץ על הלחצן הימני ולבחור מהתפריט שמירת יעד בשם.
אפשר לשמור יעד אבל לא להוריד. כדאי לחפש במקום אחר

• הוסף לסימניות
בבקשה

מקווה שיעזור לך

קבצים מצורפים

• ex1.wmv
    2.1 MB · צפיות: 17
  • ex5.wmv
    3.3 MB · צפיות: 17
  • הוסף לסימניות
יש פה עוד משהו

קבצים מצורפים

• גלי עליה ממצרים והונגריה כתוצאה מארועים בארצות המוצ
    15.2 MB · צפיות: 15
  • הוסף לסימניות
סליחה

קבצים מצורפים

• גלי עליה ממצרים והונגריה.wmv
    11.3 MB · צפיות: 13
  • הוסף לסימניות
וואו, ממש תודה!
זה ממש עזר לי!
אגב, הורדת את זה מאותו אתר? אם כן מעניין אותי איך..

• הוסף לסימניות
כתוב להורדת הקבצים- הקבצים עצמם.

כמובן שעשיתי מה שכתוב, וגם ציינתי בהודעה הראשונה שבעבר הורדתי משם קבצים.

• הוסף לסימניות
זה לא משם ממש לא זוכרת מאיזה אתר.
שמחתי לעזור.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה