דרוש מידע מנסה לברר אם יש אפשרות כלשהי לקבל הקלטה של שיחה

• הוסף לסימניות
אני צריכה בדחיפות הקלטה של שיחה שבוצעה בפלאפון בתאריך מסויים, האם יש אפשרות בדרך כלשהי להשיג את זה?
גם בתשלום.
לצערי לא הקלטתי את השיחה.
חשוב לי מאד, ניסיתי לבדוק מול סלקום ואמרו שלא יכולים לתת לי.

תודה!

• הוסף לסימניות
בטוח?
זכור לי שבעבר כן הצלחנו
אולי זה היה בתשלום
אין דבר כזה,
אם מעונינים להקליט שיחה, אפשר מראש להשתמש בכל מיני אמצעים להקלטה, אבל בדיעבד אין אפשרות לשחזר שיחה.

• הוסף לסימניות
אין דבר כזה,
אם מעונינים להקליט שיחה, אפשר מראש להשתמש בכל מיני אמצעים להקלטה, אבל בדיעבד אין אפשרות לשחזר שיחה.
אכן מאז למדתי שחשוב להקליט, אבל אז לא חשבתי שיהיה לי צורך בזה...
תודה בכל אופן!

• הוסף לסימניות
רק הערה, נראה לכם שחברה סלולרית תקליט את כל השיחות של לקוחותיה?? זה דבר עברייני לחלוטין, ונוגד לפחות 10 חוקים אם לא יותר מזה.

הקלטת שיחה זה רק ע"י מישהו שספציפית רוצה להאזין לשיחה הזו, או אחד הצדדים, או צד שלישי באמצעים כאלו ואחרים, אבל ודאי לא חברה סלולרית כלשהיא (אולי תנסו לפנות לשב"כ..).

• הוסף לסימניות
רק הערה, נראה לכם שחברה סלולרית תקליט את כל השיחות של לקוחותיה?? זה דבר עברייני לחלוטין, ונוגד לפחות 10 חוקים אם לא יותר מזה.

הקלטת שיחה זה רק ע"י מישהו שספציפית רוצה להאזין לשיחה הזו, או אחד הצדדים, או צד שלישי באמצעים כאלו ואחרים, אבל ודאי לא חברה סלולרית כלשהיא (אולי תנסו לפנות לשב"כ..).
אז איפה כל ההקלטות של השיחות?
הרי בסוף ברור שכל השיחות מוקלטות איפשהו

• הוסף לסימניות
אז איפה כל ההקלטות של השיחות?
הרי בסוף ברור שכל השיחות מוקלטות איפשהו
ממש לא, מה פתאום נראה לכם דבר כזה מופרך??
יש אגדות על מערכת 'אשלון' כמדומני שעושה את זה, אבל במציאות לא אמור להיות דבר כזה חוקי.

• הוסף לסימניות
ממש לא, מה פתאום נראה לכם דבר כזה מופרך??
יש אגדות על מערכת 'אשלון' כמדומני שעושה את זה, אבל במציאות לא אמור להיות דבר כזה חוקי.
בסוף יש מושג כזה שבית משפט (במקרים חריגים)
מוציא הקלטות

מאיפה הוא מוציא אותם?

• הוסף לסימניות
יש שתי אפשרויות, או שהוא מאשר למשטרה לצוטט לקו מסויים, או שלמשל יש חברה סלולרית שמקליטה את השיחות למוקד שלה האישי, ואת השיחה הזו משרד התקשורת או בית משפט יכולים לחייב לחשוף.

• הוסף לסימניות
לא נכון,גם בעבירות פליליות כמו חשד לשוחד של בכירי ציבור וכדו המשטרה יכולה לקבל אישור להאזנה
דיברתי על מקרים שהמשטרה מביאה הקלטה ממאגר חברות הסלולר, לא על ציטוט לקו ספציפי
שלפני שהם מתחילים לצוטט במסגרת חקירה סמויה יש להם אישור משפטי, שזה שונה מהקלטה מחברות הסלולר שהם יכולים לשלוף גם בלי לצוטט.

• הוסף לסימניות
דיברתי על מקרים שהמשטרה מביאה הקלטה ממאגר חברות הסלולר, לא על ציטוט לקו ספציפי
שלפני שהם מתחילים לצוטט במסגרת חקירה סמויה יש להם אישור משפטי, שזה שונה מהקלטה מחברות הסלולר שהם יכולים לשלוף גם בלי לצוטט.
אז לא הבנתי.
חברות הסלולר כן מקליטות או לא מקליטות

אם אפשר לשלוף הקלטות מהעבר (לפני 5 10 שנים ויותר או 3 שנים לא חשוב...)

אז בוודאי שהחבורת סלולר מקליטות לכאורה,בניגוד למה שאמר לעיל ניק אחד
נכון??

• הוסף לסימניות
השיחות נשמרות במאגר אבל אין להם גישה אליו בדיוק כמו שלבעל חנות אין גישה לאשראי שלך.

• הוסף לסימניות
יש דבר כזה,
לפי מה שאני שמעתי ממשווק סלולר גדול "כל" השיחות מוקלטות ונשמרות בשרתי החברה לתקופה מסוימת,
יתרה מכך, לפני שנתיים שלוש ח' סלקום ניסתה לשווק לציבור החרדי ,דרך המשווקים שלה,
שבתשלום חודשי יהיה ניתן לקבל בסוף חודש את כל ההקלטות שיחה למייל.
תנסה דרך משווק סלולר לבקש מהחברה.

• וואו!
Reactions: 710
  • הוסף לסימניות
אני צריכה בדחיפות הקלטה של שיחה שבוצעה בפלאפון בתאריך מסויים, האם יש אפשרות בדרך כלשהי להשיג את זה?
גם בתשלום.
לצערי לא הקלטתי את השיחה.
חשוב לי מאד, ניסיתי לבדוק מול סלקום ואמרו שלא יכולים לתת לי.

תודה!
בטח שהם יכולים, בכל חברת סלולר הכל מוקלט
בעל הקו צריך ללכת למשרדי החברה עם תעודת זהות והם נותנים לו את ההקלטה

• הוסף לסימניות
גם ברור איפה ההקלטות שמורות, הם שמורות בשבבי G5 שהותקנו אצלם בחיסוני קורונה...

ויותר ברצינות, אין שום דבר כזה. ההקלטות היחידות שיש לחברות הסלולר זה הקלטות של מוקדי השירות שלהם, בשופו"א הם לא מקלטים שיחות של לקוחות.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה