השקעות מנסה להבין משהו בקשר למינוף

• הוסף לסימניות
רציתי לדעת אם יש לי מינוף לדוגמא באינטראקטיב (דהיינו שאני נמצא במינוס של כ 10,000 דולר חוצה לילה).
הריבית על מינוף שם היא כ 0.393%

האם אני מבין נכון, והריבית שאצטרך לשלם היא : 39.3 דולר על כל לילה ?
רק להבין שהחישוב שלי נכון

תודה
[ודאי שאין פה המלצה להישאר במינוף, או בכלל לקחת מינוף. מדבר על מצב קיים]

• הוסף לסימניות
רציתי לדעת אם יש לי מינוף לדוגמא באינטראקטיב (דהיינו שאני נמצא במינוס של כ 10,000 דולר חוצה לילה).
הריבית על מינוף שם היא כ 0.393%
אאלט יש שם מסלולים פרו ו-לייט.
אתה משלם Benchmark+1.5% (2.5%) לשנה
Benchmark סביבות 4-5%
אם כן יוצא לך סביבות $2 ללילה
המשך מינוף נעים

• הוסף לסימניות
מה ?? בטוח ??
לפי מה שהבנתי, הריבית השנתית היא 14 ומשהו אחוז, שזה 0.0393% ליום על כל דולר. וניסיתי להבין אם החישוב שלי נכון.

מעניין מה שכתבת לגבי פרו/לייט. לא מכיר את זה

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
אויש.
1.מה, ויש לי אפשרות כתושב ישראל להיות שם בצורה אחרת עם עמלות נוחות יותר ??
2. כרגע, האם החישוב שלי נכון, על כל 10 אלף ש"ח, זה ייצא 39.9 דולר ליום ?

אולי @דניאל נבון יכול להוסיף פה משהו ?
1. העמלות לא רעות וביחס לבתי ההשקעות הישראלים הם מצוינות למסחר בארה"ב,
עניין המיסוי שהם מטפלים בו (לעומת אינטראקטיב ארה"ב) יכול להיות שווה עבורך יותר מאשר הריבית על המינוף (הכל תלוי בצרכים שלך, בכמות הפעולות שאתה מבצע, בכמות הכסף בחשבון וכדומה).

2. תשים לב שמדובר ב 0.039%.
לכן על כל 10,000$ התשלום הינו 3.9$ ולא 39$, הבדל מהותי (:

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
1.מה, ויש לי אפשרות כתושב ישראל להיות שם בצורה אחרת עם עמלות נוחות יותר ??
בוודאי.
למעשה אתה גם בהיותך באינטר.ישראל נמצא באינטראקטיב העולמי.
רק משלם לדילר קפריסאי על התמיכה בעברית וכד׳
באמת יש כאלה שזה מתאים להם ויש כאלה שלא ידעו שזה לא מתאים להם
לגבי התשלום על המינוף - לפי 0.039% ליום אתה משלם שנתי 14%!
אם זה פעם ב.. ליום יומיים זה בסדר אחרת אולי כדאי לשקול לקחת הלואה בבנק.
בהצלחה

• הוסף לסימניות
הבנתי. תודה רבה !

אגב, עכשיו כשאני חושב על זה. רק כדי לוודא. אני בעצם לוקח ריבית מגוי כשאני במינוס אצל אינטראקטיב ישראל אפילו, נכון ? כי זו בעצם העולמית ?

• הוסף לסימניות
אגב, עכשיו כשאני חושב על זה. רק כדי לוודא. אני בעצם לוקח ריבית מגוי כשאני במינוס אצל אינטראקטיב ישראל אפילו, נכון ? כי זו בעצם העולמית ?
דווקא אני ממש לא בטוח.
מעניין מאוד איך זה עובד הקטע הזה של עמלה יותר גבוהה על ריבית.
כי לכא' ההנחה הפשוטה שאתה לווה מהעולמי.
אבל אולי זה בצורה שכביכול אתה לוה מאינטראקפריסין, והם לווים מהעולמי?

• הוסף לסימניות
@דניאל נבון (אולי יש לך גורם בקיא בתוך אינטראקטיב לשאול, כי מאמין שנציג לא יידע לענות) ,או מישהו, יש לכם מושג לגבי הריבית למי היא משולמת ? שלא אעבור חס ושלום על איסור חמור שכזה

• הוסף לסימניות
אם יש לך זמן ויכולת אתה יכול להסתכל באתר של אינטראקטיב העולמי בחיפוש Introducing Brokers
אני חושב שזה אמור להיות שם.

בגדול אם זה כמו במקומות אחרים אז אתה משלם לאינט.העולמי והם מעבירים את ההפרש לאינט.ישראל
אבל אין לי שום ידיעה וודאית

• הוסף לסימניות
@דניאל נבון (אולי יש לך גורם בקיא בתוך אינטראקטיב לשאול, כי מאמין שנציג לא יידע לענות) ,או מישהו, יש לכם מושג לגבי הריבית למי היא משולמת ? שלא אעבור חס ושלום על איסור חמור שכזה
העברתי את השאלה, אשתדל לשתף כאן כאשר תהיה תשובה מהימנה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
החלפת המידע בפרום הינה בין משקיעים חובבנים, ואינה מהווה תחליף ליעוץ מקצועי.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה