מנסה להעתיק שיר מדיסק!!!!

• פותח הנושא some
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
:mad:אני מנסה להעתיק שיר (bs) מדיסק, והקובץ המועתק לא נפתח. מה עושים???????????

• הוסף לסימניות
נו?????????? ממש דחוף!!!!!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י some;1695269:
נו?????????? ממש דחוף!!!!!
איך אתה מעתיק? העתק מתקליטור דרך מדיה פליר ולהגדיר כהעתקה של MP3. יש בעיה עם הסיומת של העתקה רגילה, זה מעתיק או קיצור דרך או סיומת לא טובה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י rubi;1695275:
איך אתה מעתיק? העתק מתקליטור דרך מדיה פליר ולהגדיר כהעתקה של MP3. יש בעיה עם הסיומת של העתקה רגילה, זה מעתיק או קיצור דרך או סיומת לא טובה.

לא הבנתי איך - אני נכנסת למדיה פליר, מה הלאה? איך מגיעה להעתקה?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י some;1695293:
לא הבנתי איך - אני נכנסת למדיה פליר, מה הלאה? איך מגיעה להעתקה?
העתקה מתקליטור, יש אופציה כזאת בד"כ זה עולה אוטמטי עם הכנסת הדיסק

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י rubi;1695296:
העתקה מתקליטור, יש אופציה כזאת בד"כ זה עולה אוטמטי עם הכנסת הדיסק

לא עולה לי

• הוסף לסימניות
באפשריות כלים מגדירים בהעתקה איזה פורמט רוצים

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י some;1695299:
מדיה פלייר / לחצן ימני בעכבר/ אפשריות/ העתקה מוסיקה מתקליטור/ תבנית/ MP3/ העתק אוטמטי.
את העתק אוטמוטי כדאי אח"כ לבטל

• הוסף לסימניות
הסתדרת?

• הוסף לסימניות
מה קורה? הסתדרת?

• הוסף לסימניות
שאלת שאלה מישהו טרח בשבילך גם מאוחר בלילה וזה היה גם דחוף מאוד, אם כך לאן נעלמת??

• הוסף לסימניות
מישהו ביקשה בפרטי אז הנה (אני פשוט לא יודע איך מצרפים קבצים בפרטי)

מצורף הדגמה.
אני כרגע במחשב בלי DVD אז אני לא רואה את האופציה של העתקה בכלל, אבל בעיקרון זה נמצא במסך הראשי, ובכל אופן אפשר אחרי כל ההגדרות הנ"ל להוציא ולהכניס בחזרה את התקליטור, זה אמור לעבוד אוטמט.

קבצים מצורפים

• איך לצרוב.pdf
    KB 255.9 · צפיות: 33

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה