כללי מנסה שוב לוגו לעמותה

• הוסף לסימניות
אני כבר כמעט מיואשת... תעזרו לי בבקשה...!!!!
זה לוגו ראשון שלי (חוץ מהלוגו של עצמי) וחשוב לי מאד מאד מאד שזה יהיה מושלם
שמתי גם את הסקיצות הראשונות עם שיפורים קלים והוספתי עוד..

קבצים מצורפים

• עוד ניסוי.jpg
    KB 101 · צפיות: 14
  • תודה
Reactions: SHB
  • הוסף לסימניות
אהבתי את הימני התחתון.
לדעתי, יש בו פוטנציאל גדול!

• הוסף לסימניות
אני אוהבת את השלישי עם החיוך של הרביעי אבל עינים לב כמו השלישי ו... כיתוב למעטה כמו הרביעי. בקיצור שילוב. זה מאוד מרשים, מכובד ויפה. בהצלחה. ו

• הוסף לסימניות
כנ"ל. הימני התחתון בכיוון מצויין.
מבחינה טיפוגרפית זרימה יפה מאד.
יתכן שאפשר להסתפק בלבבות בלי סימן הסוגריים (למרות שזו הברקה נחמדה בהחלט. וגם - קצת תלוי מי קהל היעד. אם חרדי - אולי לא הכי מתאים. לא בטוחה.)

צריך עוד קצת עיבוד, אבל יש ממש פוטנציאל גדול.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י s12d12;472144:
אני אוהבת את השלישי עם החיוך של הרביעי אבל עינים לב כמו השלישי ו... כיתוב למעטה כמו הרביעי. בקיצור שילוב. זה מאוד מרשים, מכובד ויפה. בהצלחה. ו
הבנתי נכון השוא של "ך" כמו השלישי והכיתוב של הרביעי נכון?
ותודה לכל התגובות, אני מתחילה להתעודד כבר חשבתי לסגת מכל הענין.

• הוסף לסימניות
תנסי באמת לשלב בין 3 ל-4, הגדירו כאן טוב מה טוב בכל אחד.

• הוסף לסימניות
אז הנה השילוב... אם הבנתי נכון...

קבצים מצורפים

• עוד ניסוי 2.jpg
    KB 32.1 · צפיות: 14
  • הוסף לסימניות
גם אני מצטרפת להנ"ל. עוד קצת עיבוד וזה הולך יופי!

אחרי שראיתי את השני שהעלית: התכוונתי הפוך: נקודות במקום לבבות (זה פשוט טו מאטש).

• הוסף לסימניות
הח' ושני הל' יושבים מצוין,
לדעתי צריך לצמצם רווחים במילה חיוך.
יש לי קצת בעיה עם מיקום הלבבות במיקום של ניקוד ברגע שלא התכוונת לניקוד, תנסי ונראה מה יהיה אם תהפכי את החיוך.

• הוסף לסימניות
...

• הוסף לסימניות
יש לי כרגע בעיה שלא חשבתי עליה, הלקוח שלי לא בא אלי בשביל לוגו חדש, אלא בשביל פרסום, אני הצלחתי לשכנע אותו להחליף לוגו, אבל כרגע הוא מגיע אלי ואומר מה יהיה אם כל הקבלות, בלנקים מעטפות שהוא הדפיס?
מצד שני להשאר בלוגו הישן שלדעתי לא מספיק טוב, חבל, כי כרגע אנחנו יוצאים בפרסום מאד חזק.
מה עושים?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י smeshi;472171:
יש לי קצת בעיה עם מיקום הלבבות במיקום של ניקוד ברגע שלא התכוונת לניקוד, תנסי ונראה מה יהיה אם תהפכי את החיוך.
כן התכוונתי במיקום של ניקוד - שוא ל"ך"

• הוסף לסימניות
מוצלח!
משדר את המסר, טיפוגרפיה טובה.

• הוסף לסימניות
2 הסקיצות התחתונות, הפונט לא דוקרני קצת בשביל "חיוך ללב" ???

• הוסף לסימניות
קונקרטיות לא תמיד עובד בלוגו

הנסיון לשלב בין חיוך ללב צריך לזרום איכשהו כמקשה אחת ולא אילוץ של שתי רעיונות אל תוך מקשה אחת.

ברגע שניתן להבחין ביותר מידי פרטים שונים בלוגו, משהו כאן התפקשש.
הלוגו חייב לתפקד, כאשר כל האלמנטים זורמים יחד בשלוה ובשלום.

נסיון שלי לעיצוב לוגו כזה.

קבצים מצורפים

• חיוך ללב copy.jpg
    KB 86.1 · צפיות: 11
  • הוסף לסימניות
אלי נייס!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה