מנסה שוב...

• הוסף לסימניות
אשמח לחו"ד

קבצים מצורפים

• _MG_1234567.jpg
    KB 328.6 · צפיות: 22
  • הוסף לסימניות
אם עוברים את הרגע הראשוני של הבקרלייט והגוונים היפים- אין משהו בתמונה שתופס את העין.

הנושא המרכזי מוצג בצורה לא מספיק טובה.

• הוסף לסימניות
שאני אעלב??
מעניין שאני אף פעם לא זוכה לתגובות...
גם כשאני מעלה כראוי תמונה...:eek::confused::mad::(:eek:

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
הצבעים קסומים והילדות אני מתארת לעצמי מתוקות

התפיסה כאן לטעמי לא מוצלחת מאד, הן עומדות לא לכאן ולא לשם... מבינה מה אני מתכוונת?
אם היית זזה ימינה ותופסת את שתיהן מאחור בצורה מלאה (או שהן היו זזות בזוית) זה היה יוותר מענין
לי אישית גם מפריע הכביש וחוטי החשמל בצד שמאל

רק אל תעלבי לי :)

• הוסף לסימניות
תודה קודם כל!
ואל תיקחו אותי קשה...רק רציתי קצת "צומי" וחו"ד...
מכל מלמדי השכלתי...

• הוסף לסימניות
תמונה מיוחדת!
צבעים ממש יפים!!!!
את הבנות היית צריכה לצלם טיפה יותר מקרוב.
תצליחי.

• הוסף לסימניות
יש משהו מיוחד בתמונה אבל החיתוך והבלגן קצת מציקים
ניסיתי חיתוך אחר ולא ממש מצא חן בעיני בגלל האיכות.
אולי בכל זאת ככה יותר טוב?

• הוסף לסימניות
חשבתי על חיתוך כזה,
מה דעתך.

קבצים מצורפים

• _MG_1234567.png
    KB 166.7 · צפיות: 16
  • הוסף לסימניות
הוא היה יכול להיות יותר מוצלח אם היה ישר ובלי הבלגן סביב הצמחיה
בקיצור ממשיכים הלאה...

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה