מנסיון, זה אורך לענות ממש כמה דקות...

• הוסף לסימניות
ניסיתי.
וזה באמת לוקח רק כמה דקות.
בסופו של דבר אפשר לצאת עם משהו נחמד ביד:)
תזכורת לאפשרות לענות על סקרים ולקבל גמול של תוי שי:
http://smtpservice.ipanel.co.il/wf/click?upn=6ftImOJC9w1VYhF-2FKgq0uqTYhazDD1uHv9MBXgGrvw-2BfSGANmbFweWGBVmp6yM-2FVIqMrdgK8ro0KEu0sDfCaEQ-3D-3D_DYccU-2FZTw4tvUmJbvxWBBfqvaD-2FhEfRmo-2F3BFkahF8mN5mMssgjZDI-2B57k7AsdhbPdkFqtk39jUF0iQ7FSjZ9di478iodndXLQ-2B9NrN-2Bm-2BxWsg-2BLZYsIVtOUb3LaWk0ZZ1gTwnP5x5wiiN8tXX2p1U0tn-2B4H5oFlqcwx-2Bad7GvIanfH56oHb5VgiSnl9-2BbAplZgKzJkG09BX5ubZu7Q2SsC5qeaXucVJ4sh0uGZVG8E-3D

אני אישית ממש נהנית לענות ולחשוב שאני עוזרת לקבלת החלטות;)

• הוסף לסימניות
הקפצה לתועלת הציבור

• הוסף לסימניות
ב"ה

זהירות תמונות של נשים
אני לא מבינה איך זה פתוח באתרוג

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חיה דרליך;1436592:
ב"ה

זהירות תמונות של נשים
אני לא מבינה איך זה פתוח באתרוג

איפה את רואה תמונות של נשים בקישור הזה?

• הוסף לסימניות
יש עוד אתר של סקרים והוא גם נקי לגמרי
להצטרפות:http://PanelView.co.il/Join.aspx?ref=795174122
תצליחו ותשפיעו!

(תגידו, רק אני נהנית לענות לסקרים?! יש עוד מישהו עם תחביב כזה? אפילו בטלפון בדרך כלל כשיש לי זמן אני אוהבת לענות. זה גם חסד עם הטלפנית...:)

• הוסף לסימניות
מנסיון - לא ממליצה להרשם לאתרים האלו
כמה שהם נראים תמימים.
הסקרים עלולים להכיל תכנים בעיתיים מאד מאד!!!

(נרשמתי לכמה אתרים בעקבות המלצות כאן בפרוג
-ואחרי יומיים קיבלתי סקר שעדיף לא לדבר על התוכן שלו
מיד יצאתי וביקשתי מנתיב להסיר את האתרים מהרשימה שלי.
אבל מה אם ילד היה פותח כזה סקר? ה' ירחם)

• הוסף לסימניות
איך אפשר לדעת על אתר שהוא מאובטח והחומר לא יוצא האם יש רשימה של אתרים מאובטחים?

• הוסף לסימניות
אני באתרוג וזה חסום לי

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה