תנור אפייה מנסיונכן- תנור TEKA בנוי - דו תאי

• הוסף לסימניות
אז בעצם למה שימושי התא העליון?
עוגות ומאפים הוא כן אופה טוב?

• הוסף לסימניות
הייתי מסתכל בתגובות בזאפ לפעמים המידע שם שווה זהב

ראיתי בזאפ תגובה כזו על התנור :" הקניה הכי גרועה שקניתי בחיי, האיטום נקרע מהחום, הציפוי אמייל מתפורר לתוך האוכל , המסילות לא מאוזנות , המגש נתקע. המנגנון מתחמם, פחות משנה היה צורך בהחלפה, אמנם היה באחריות אבל את האיטום לא הסכימו לתקן. איכות מזעזעת והמחיר הכי יקר מממממש לא מלמד על האיכות "

האם משהוא נתקל או שמע על כזה דבר?

• הוסף לסימניות
תודה על התגובות
חשוב לי לדעת מה גובה התא העליון
האם אפשרי לאפות שם חלות והם לא ידבקו לתקרה?
ממש תודה על ההיענות

אני אופה חלות וזה מעולה, צריך לדעת איפה למקם את התבנית

• הוסף לסימניות
יש לי תנור teka דגם HDL-889
אופה מצוין,
חיסרון ענק מבחינתי-
התא העליון -אצלי בשרי ,כ"כ קטן שכמעט כל פשטידה,עוף או דגים שאני אופה בו מלכלך את דפנות התנור ובפרט את תקרת התנור שיש בו גוף חימום גלוי וממש לא שייך לנקות אותו.
מה גם שאני אופה הרבה עם שקיות צליה(שקיות קוקי) והן תמיד נוגעות בגוף חימום ונשרפות.
אחת הקניות הגרועות שלי:confused:
יש לציין שהתא התחתון גדול אופה מצוין וקל לניקוי.

• הוסף לסימניות
מקפיצה
מחפשים לקנות תנור דו תאי שנכנס מתחת לשיש
ראינו שיש שתי חברות מה יותר מומלץ SOL או תקה??
יש פה משהוא שיש לו ניסיון על התנורים של SOL דגם 929 או 828??
יעזור לנו מאד כל מידע

• הוסף לסימניות
מחפשים לקנות תנור דו תאי שנכנס מתחת לשיש
ראינו שיש שתי חברות מה יותר מומלץ SOL או תקה??
יש פה משהוא שיש לו ניסיון על התנורים של SOL דגם 929 או 828??
לא מזמן ביררנו על התנורים האלה, TEKA אין בשוק כבר, ו"סול" יש מחסור- בכל מקרה, כמה מוכרים אמרו לנו שזה לא שווה את המחיר, ויותר זול לקנות 2 תנורים של אלקטרולוקס- יור זול והרבה יותר איכותי!

• הוסף לסימניות
לא מזמן ביררנו על התנורים האלה, TEKA אין בשוק כבר, ו"סול" יש מחסור- בכל מקרה, כמה מוכרים אמרו לנו שזה לא שווה את המחיר, ויותר זול לקנות 2 תנורים של אלקטרולוקס- יור זול והרבה יותר איכותי!
אין לנו מקום לשתי תנורים, אז זה האופציה היחידה
ובאמת הם ממש יקרים...

• הוסף לסימניות
אין לנו מקום לשתי תנורים, אז זה האופציה היחידה
ובאמת הם ממש יקרים...
גם לנו היה ככה (בסוף היה מקום ל2)
המוכר אמר שמבחינת איכות- עדיף לנו לקנות אחד בשרי טוב, ולחלבי לקנות טוסטר אובן חזק (שקל למצוא לו מקום)

• הוסף לסימניות
בסיעתא דשמיא

2 תאים הכי נמוך שיש מתחת לשיש
לא זוכרת דגם
אבל לא נראה לי שיש כמה שנכנסים מתחת לשיש.

יש לאחותי תנור תקה-
כבר 10 שנים!!!
מעולהההה

• הוסף לסימניות
מקפיצה.
האם באמת לא ניתן למצוא תנורים של תקע מתחת לשיש?

• הוסף לסימניות
באמת הפסיקו למכור את תקע.
מי שרוצה תנור מתחת לשיש זה רק SOL
המוכר טוען שהוא טוב, וציין שהשרות שלהם לא משהו - אבל לכאורה לא אמורים להזדקק לשרות שלהם כי התנור עובד טוב.

אשמח לדעת למי יש אותו ום היא מרוצה.
אם אופה טוב גם עוגות וכו.
אני אחת שחורשת על התנור - בשרי חלבי- לכן מאד חשוב לי

תודה !!

• הוסף לסימניות
המוכר טוען שהוא טוב, וציין שהשרות שלהם לא משהו - אבל לכאורה לא אמורים להזדקק לשרות שלהם כי התנור עובד טוב.
דוקא לי אמרו בחנות שהוא לא משהו אבל אין הרבה ברירה למידות אלו :rolleyes:
לכן רוצה לשמוע מבעלי נסיון
איך אופה, כמה נח מבחינת נקיון וגובה התאים וכו'.

• הוסף לסימניות
באמת הפסיקו למכור את תקע.
מי שרוצה תנור מתחת לשיש זה רק SOL

אשמח לדעת למי יש אותו ום היא מרוצה.
אם אופה טוב גם עוגות וכו.
אני אחת שחורשת על התנור - בשרי חלבי- לכן מאד חשוב לי

תודה !!
@א"א יש לי בדיוק את אותה בעיה, אשמח לשמוע מה עשית לבסוף, והאם את מרוצה?

• הוסף לסימניות
@תמר לב אחרי בירורים הבנתי שסול לא משהו
החלטתי ללכת על 2 תנורים- פשוט אחד לשים במקום אחר

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה