עזרה מנסינוכם האישי מהי המדפסת המומלצת למעמד

• הוסף לסימניות
שלום וברכה

אני עומד כעת לפני קניית מדפסת,
הבנתי שיש כמה קטוגריות במדפסות, לייזר/דיו/טכנולוגיה חדשה מסויימת,
אשמח להמלצתכם לאיזה סוג מדפסת אתם ממליצים,
למעמד ספרים
כמובן שחשוב לי הדיוק והרזלוציה - בשביל לראות איך יראה התוצר הסופי,
ויכולת הדפסה ללא הגבלה משמעותית.

לאחר הכיוון הכללי אבדוק כמה אני מוכן להשקיע ביוקר המדפסת [עברית ושלל המעלות]
אשמח מאד לקבל מידע מנסיונם האישי של המעמדים הוותיקים
עוד הפעם למידע כללי יותר ולאו דווקא למדפסת ספציפית.

תודה רבה

• הוסף לסימניות
לייזר עושה לי עבודה מצוינת. והוא מהיר הרבה יותר מהזרקת דיו.

חשוב להבין, שבהדפסה ביתית, קשה לשים אצבע על הבדלים מיוחדים ברמת החדות והאיכות בין מדפסות שונות.

• הוסף לסימניות
מרוצה מאוד מhp smart tank 750
יש את גרסה 950 שזה כולל פקס
אין מסך, הכל דרך תוכנה (בעברית) במחשב
מאוד ידידותי וחסכוני ממש

יש לי אותה קרוב לשנתיים
החלפתי את הדיו השחור פעם אחת
והצבעוני עוד לא
בשימוש די תדיר

מדפיסה באיכות טובה ומהירה יחסית למדפסות דיו.

• הוסף לסימניות
לייזר אלחוטית משולבת של בראדר, סוס עבודה מעל 8 שנים.
אין צורך בצבע כי הדבר היחיד שמדפסת תתרום לך הוא קומפוזיציה על העמוד, וגדלים נכונים.
אני נמצא היום בטונר השלישי סה"כ, ומדפיס המווון.
אפשר למצוא היום טונר תואם ב-80 ש"ח

• הוסף לסימניות
אני מודה מאד לכל מי שטרח מזמנו להשיב לשאלתי,
אשמח לעוד כמה תגובות לקבלת תמונה ברורה יותר בנושא זה,
זה יעזור לי מאד,

ייש"כ מראש לכל המשיבים

• הוסף לסימניות
Samsung 3310 מדפסת מצוינת עובדת שנים רבות. משתמש בטונר מקורי בלבד.
היום סמסונג לא מייצרים מדפסות, זה עבר ל-HP. אפשר לזהות את הדגמים של סמסונג ע"פ המחרוזת של מספר הדגם.

• הוסף לסימניות
תודה, אני מחפש גם בעברית וגם צבעוני וגם סורק.
מה יש לכם להציע?

• הוסף לסימניות
בכל מקרה אם זה עבור עמוד, רק על לייזר. שלא תתפתה ללכת על הזרקת דיו, כי זה ממש לא נותן התרשמות אמיתית למה שהולך להיות בדפוס.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה