כללי מנפלאות Creative Cloud

• הוסף לסימניות
כל כמה חודשים נעלמת התוכנית של Creative Cloud ומתאפסת
כתוב בחיבור אליהם: לא הצלחנו לטעון את התוכניות והמוצרים שלך.
ונפתח מסך שעוד 12 יום התוכנות יתנתקו.
לפנות אליהם בצ'אט זה לבזבז כמה שעות טובות שאין לי
יש למישהו ניסיון עם זה?

• הוסף לסימניות
הקשר הוא שהבעיה אצלך לא אצלם.
תתקשר עם החברה שנותנת לך שירות סינון לסדר הענין.

• הוסף לסימניות
בדיוק שבוע שעבר נתתי לנציג של אדובי שליטה מרחוק והוא מבחינתו סידר את הבעיה, עדיין לא לגמרי וכנראה שזה בגלל החסימה.
כנראה שיש קישור מסוים שלא פתוח.
יש לי נטפרי מה יש לכם?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י עוד אחד;2222609:
בדיוק שבוע שעבר נתתי לנציג של אדובי שליטה מרחוק והוא מבחינתו סידר את הבעיה, עדיין לא לגמרי וכנראה שזה בגלל החסימה.
כנראה שיש קישור מסוים שלא פתוח.
יש לי נטפרי מה יש לכם?

והסתדר לכם?

• הוסף לסימניות
חלק כן וחלק לא, ועד להודעה חדשה.

• הוסף לסימניות
אדובי לא יכולים לטפל בשליטה מרחוק, למחשבים שהשפת ממשק שלהם בעברית.
אני נתקעתי עם זה

• הוסף לסימניות
אצלי הוא שאל אותי שמות של תיקיות ששמותם היו בעברית.
אבל באמת נחוץ תמיכה בעברית באלפי המשתמשים בארץ:(

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י תמנתי;2223032:
אדובי לא יכולים לטפל בשליטה מרחוק, למחשבים שהשפת ממשק שלהם בעברית.
אני נתקעתי עם זה

אני הסתדרתי,
זה היה מצחיק קצת, החלון של תרגום גוגל היה פתוח ברקע וכל מה שהוא כתב תרגמתי ואיכשהו הבנו אחד את השני :D
הוא כן התקשה למחוק תיקיות, כי הוא לא מצא את הפקודה של מחק, אז הוא ביקש ממני (באנגלית) למחוק ואני (אחרי שתירגמתי...) מחקתי.

• הוסף לסימניות
כנראה שההודי שאנ נתקלתי בו לא היה כזה יעיל

• הוסף לסימניות
בתחילת הצ'אט אני מודיעה להם שאני משתמשת בתרגום גוגל.
הם בד"כ כותבים חזרה שאין בעיה.

• הוסף לסימניות
אצלינו יש אותה בעיה.
אנחנו כמובן בנטפרי.
לאחר שהרבה פעמים היו תקלות והתכתבנו איתם דרך תרגום גוגל. התברר שהם לא יכולים להשתלט על המחשב שלנו ואין אפשרות לשלוח תמונת מסך

• הוסף לסימניות
גם לי היתה אותה בעיה
פעמיים

ויש לי נטפרי

כנראה משהו מתבטל מולם או שהקשר מפסיק וזה לבעיות האלו
וצריך שוב להתחבר אליהם

משהו פנה אליהם?

• הוסף לסימניות
למשהו הפתרונים בנושא זה?

• הוסף לסימניות
פשוט להרשם מחדש.
החשבון נשאר אותו חשבון.

• הוסף לסימניות
אנחנו כבר רשומים באתר
כיצד נרשמים בקלאוד?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה