צילום אמנותי ~מנפצת מיתוסים~

• הוסף לסימניות
בוקר מתחיל
הדלת נפתחת
סקרנות,
מה הפעם
מכילה האמתחת

חבילה קטנטנה
שביעית במספר
מנצחת המיתוס
הישן והמוכר

שצילומים לבכור
הם חובה ועיקר
ורק הם מצטלמים
ומה עם השאר?

כי צילומים הם נכס
לכל אמא ואמא
אז למה את מחכה
כנסי כבר קדימה

3F6A0010לוגו.jpg

3F6A0033לוגו.jpg

3F6A0074לוגו.jpg

3F6A0046לוגו.jpg
3F6A0093לוגו.jpg
3F6A0082לוגו.jpg

3F6A0191לוגו.jpg
3F6A0165לוגו.jpg

3F6A0217לוגו.jpg

קבצים מצורפים

• 3F6A0191לוגו.jpg
    3F6A0191לוגו.jpg
    KB 595 · צפיות: 102
  • הוסף לסימניות
מהמם!
תמונות מהממות וסטים מדהימים

• הוסף לסימניות
תמונות מהממות!!
צבעים יפים
גם לי היה פעם ילד שביעי
האמא אמרה לי לא יודעת אם יהי לי עןד ילדים
קודם אני אדע שעשיתי פעם צילומי ניובורן

• הוסף לסימניות
איזה תמונות יפיפיות!!!
אהבתי מאוד את הצבעים!!
עדינים ויפים!!
איזה תינוק חמודדד

• הוסף לסימניות
רחלי זה יפה ומיוחד!

• הוסף לסימניות
כשרוןןן
ואוו סטים מאלפים!

• הוסף לסימניות
וואוווו רחלי זה שלמותת
איזה סטים מושלמים!!
דיוק, תאורה מהממת!
הכי אהבתי את הסט הראשון

• הוסף לסימניות
וואו!!!
תמונות מושלמות!!!
סטים מאלפים!!!
(גם לי היה ילד שביעי...וזה היה פעם ראשונה שהם עשו ניו בורן...רצו לבדוק מה זה....
והיה לי גם ילד 14!!! אבל אולי זה לא נקרא כי הוא בן דוד שלי.... ומי שהוא בן דוד שלי חיב! לעבור צילומי ניו בורן.
כי אחרת :eek: o_O;)....)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה