נספח לאתגר מנצחים את הנודניק • אתגר 356

• הוסף לסימניות
אפשר לקבל הסבר על שלבים 1-3 בקומיקס שהעלית...?

• הוסף לסימניות
אפשר לקבל הסבר על שלבים 1-3 בקומיקס שהעלית...?
זה מתחיל משמאל לימין המספר 1 בטעות נכנס למשבצת השלישית.
פאנל 1:

• רקע: חדר שינה נעים. הקירות מעוצבים בסגנון פשוט ונקי.
  • דמות: גבר ישן עמוק במיטה. הוא לבוש בפיג'מה ארוכה שכוללת מכנסיים ארוכים וחולצה ארוכה עם שרוולים המכסים את זרועותיו. על רגליו גרביים. לראשו הוא חובש כובע מצחייה הפוך (המצחייה לאחור). הבעת פניו שלווה ורגועה.
  • אובייקטים: המיטה מסודרת למחצה, יש כרית וכיסוי מיטה.
  • אווירה: שקטה ולילית.
פאנל 2:

• רקע: אותו חדר שינה, אך עכשיו בצד השני של החדר, רחוק מהמיטה, ממוקמת שידה קטנה עם שעון מעורר.
  • פעולה: השעון המעורר, בסגנון קלאסי (אפשר בצבע אדום או שחור), מצלצל בעוצמה רבה. סביב השעון ישנם קווים עבים וקווים מתפתלים המסמלים צליל חזק ורטט.
  • אובייקטים: השעון הוא המוקד העיקרי.
פאנל 3:

• רקע: קלוז-אפ על הגבר במיטה.
  • פעולה: הגבר מתעורר בפתאומיות מהצלצול. עיניו נפקחות לרווחה, ועל פניו הבעה של עייפות ואי-שביעות רצון קלה, אך עדיין מכובדת. כובע המצחייה עדיין על ראשו.
  • אווירה: המעבר משלווה להפתעה.
פאנל 4:

• רקע: תמונה רחבה יותר של החדר.
  • פעולה: הגבר קם מהמיטה באטיות. הוא לבוש באותה פיג'מה ארוכה וגרביים, כובע המצחייה על ראשו. הוא מתחיל ללכת לכיוון השעון, רגליו נגררות מעט. קווי תנועה עדינים יכולים להדגיש את התנועה המנומנמת.
  • אווירה: מאמץ ואי-רצון.
פאנל 5:

• רקע: קלוז-אפ על השעון המעורר המצלצל.
  • פעולה: ידו של הגבר, כשהשרוול הארוך מכסה את זרועו, מגיעה אל השעון ולוחצת על כפתור ה-"OFF" בנחישות. קווי הצליל והרטט סביב השעון נעלמים או נחלשים מאוד.
  • אווירה: הקלה רגעית.
פאנל 6:

• רקע: הגבר עומד ליד השעון, רגליו מכוסות בגרביים.
  • פעולה: הוא מסדר את כובע המצחייה על ראשו, נושם אנחת רווחה קלה, ומותח את עצמו מעט. על פניו חיוך קטן של שביעות רצון על שהתגבר על הקושי, והוא מוכן להתחיל את היום.
  • אווירה: סיום מוצלח והכנה ליום חדש.

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
בוקר טוב.
1761413303152.png

• הוסף לסימניות
@מנהל ai
למה היצירה שלי הועברה לכאן?
אני לא העליתי לפני הזמן
לא לפני שוידאתי שהשעה 22:00

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
@מנהל ai
למה היצירה שלי הועברה לכאן?
אני לא העליתי לפני הזמן
לא לפני שוידאתי שהשעה 22:00
ניתן לראות בבירור את שעת כתיבת התגובה, לפי השעון המעודכן באתר - 21:59.
אמנם בתמונה השעה 10:11 אבל זה לא עוזר :)

1761502814368.png

כבר כתבתי בעבר, ייתכן ומדובר במספר שניות בלבד, אך מחובתי לשמור על כלל זה לטובת עשרות המשתמשים שהכינו את ההודעה, והמתינו בסבלנות לשעה היעודה, כולם רוצים להיות ראשונים, וממתינים בקוצר רוח ללחוץ על 'כתוב תגובה' ברגע שאפשר. לא הוגן כלפיהם שיעקפו אותם בגלל אותן שניות.

• הוסף לסימניות
ניתן לראות בבירור את שעת כתיבת התגובה, לפי השעון המעודן באתר - 21:59.
מוזר
קרה לי פעם שהעליתי שניות לפני הזמן ועבר לנספח
ומאז אני מאוד מקפידה לא לחזור על הטעות הזאת
אני העליתי לפי השעון במחשב
אולי זה לא מתואם בשניות עם האתר?

• הוסף לסימניות
@מנהל ai

למה למען השם כל מה שעשיתי נמצא פה ???
😮😮😮😮😮
כל היצירות לא עמדו בכללים???
לא קרה לי בחיים.....................

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה