דרוש מידע מנקה במרכז ירושלים

• הוסף לסימניות
מחפשת בדחיפות מנקה יעילה במרכז ירושלים.
לפעם/פעמים בשבוע.
מי שיודעת/מכירה, אשמח לשמוע.
אפשר גם במייל 5386495 בג'ימייל
תודה רבה

• הוסף לסימניות
יש לי זוג מנקים תותחיים מסרי לנקה.
יסודיים אמינים נחמדים ומסורים.
באיזה אזור את גרה?

• הוסף לסימניות
במחיר כזה יש כבר הרבה יהודים שעושים עבודה מצויינת
אני מכיר מישהו יהודי שעושה עבודה מאוד טובה
וכבר המלצתי עליו פה באשכול וגם נהנו ממנו פה

אם תרצו אפרסם את המספר שלו שוב
זה לא לידי כרגע

• הוסף לסימניות
מקפיצה, אני מחפשת אישה מנקה, יש למשהו המלצה?
אני רוצה מישהי קבועה, בירושלים.

• הוסף לסימניות
במחיר כזה יש כבר הרבה יהודים שעושים עבודה מצויינת
אני מכיר מישהו יהודי שעושה עבודה מאוד טובה
וכבר המלצתי עליו פה באשכול וגם נהנו ממנו פה

אם תרצו אפרסם את המספר שלו שוב
זה לא לידי כרגע
אם יש לך יהודיה שמוכנה לעבוד בירושלים באיזור רמת שלמה גם אני יכול לתת 50-69 לשעה

• הוסף לסימניות
ניקיון מקרר תריסים מיקרוגל ספונטני כל הבית לפסח לפחות 4 שעות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה