דרוש מידע מנקה לבית כנסת

• הוסף לסימניות
מישהו יודע כמה משלמים למנקה בית כנסת בית כנסת גדול+ מטבח+ שירותים
לפעם אחת ..
או חודשי
צריך לנקות לפני שבת ואחרי שבת

• הוסף לסימניות
אין לי מושג כמה זה 100 מר
הציעו לי 2000 שח לחודש
זה קצת.. לא?
לבד זו עבודה של לפחות 3 שעות
לפי המחיר כנראה מדובר באמת במשהו גדול
מה בערך הגודל? ומה כוללת העבודה?

• הוסף לסימניות
כן, אם הבנתי נכון זה יוצא 250 ש"ח לשטיפה ,השאלה היא מה זה נקרא גדו

לפי המחיר כנראה מדובר באמת במשהו גדול
מה בערך הגודל? ומה כוללת העבודה?
ניראלי יש שם 150 מתפללים בשבת
וזה כולל מטבח גדול
ו4 שרותים(2 נשים 2 גברים)
מדרגות מבואה עזרת נשים
הכל

• הוסף לסימניות
הכל תלוי ברמת ניקיון שאתה רוצה אתה יכול להביא סודני ולשלם לו חמישים שעה ויצא לך יותר זול ובאמת מומלץ אם יש לך קושי לשלם אבל הניקיון בהתאם או להבדיל אלף אלפי הבדלות יש המון בחורי ישיבות שזה ממש עוזר להם הגובים האלה במשך החודש וגם יש עם מי לדבר בשונה מסודני .או ניקיון יותר מקצועי .בין כך ובין כך אני יכול לעזור לך בשלושת האפשריות 0548436158

• הוסף לסימניות
הכל תלוי ברמת ניקיון שאתה רוצה אתה יכול להביא סודני ולשלם לו חמישים שעה ויצא לך יותר זול ובאמת מומלץ אם יש לך קושי לשלם אבל הניקיון בהתאם או להבדיל אלף אלפי הבדלות יש המון בחורי ישיבות שזה ממש עוזר להם הגובים האלה במשך החודש וגם יש עם מי לדבר בשונה מסודני .או ניקיון יותר מקצועי .בין כך ובין כך אני יכול לעזור לך בשלושת האפשריות 0548436158
זהו
העניין הוא שאני המנקה😁😁
בסופו של דבר סגרתי איתם על מחיר של 300 שח לניקיון של בערך 2 וחצי

אבל ואללה אני אשמור תמספר כי הם כניראה הצטרכו כשאני אפרוש(זאת עבודה קשה 😒)

• הוסף לסימניות
אחלה סכום היום ליהודי טוב משלמים בערך 100 שעה אתה מקבל יותר.
לא הבנתי ככה חשבתי שהגבאי מחפש מישהו
בהצלחה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה