מנתח מומלץ אצל דר לוינגר

• הוסף לסימניות
אני חושב שזה האשכול עם כמות המידע הגדול ביותר
בכל אופן נראה לי שלוינגר מקום ראשון מבחינת מקצועיות

• הוסף לסימניות
ד''ר דוייב הומלץ על ידי כמה חברות קרובות, ואני מכירה אותו אישית, איש נחמד ונעים.

• הוסף לסימניות
אני עשיתי אצל שטרסמן
הייתי מאד מרוצה

• הוסף לסימניות
קצת מלחיץ בהתחשב בכך שביום ראשון הקרוב יש לי בדיקת התאמה אצלו...
מה הייתה הבעיה?
כדאי בבדיקת התאמה לשאול האם שני העניים תקינות לגמרי כי מה שקרה אצלי ושמעתי לעוד שאח"כ הם אומרים עין שמאל לא ראתה טוב לגמרי כבר לפני הניתוח וכדו'

• הוסף לסימניות
אני ועוד שלושה מבני משפחתי נותחנו אצל דר' דוייב וכולנו ממש היינו מרוצים.
בהצלחה!!!

• הוסף לסימניות
הייתי בביקורת באסותא
שאלתי את האופטמטריסטית מדוע לא אומרים לא להזיז את העין
היא אמרה לי שזה מכונה , ברגע שהעין זזה היא הולכת אחריה
כשהעין יוצאת מתווך ראייתה היא מפסיקה לבד
שאלתי אם המכונה עושה הכל למה צריך מנתח מסוים
והיא ענתה לי שממש לא צריך וכל זה קשקוש
המנתח לא מתערב למכונה
מעניין

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה