בשרי מנת פתיחה לשבע ברכות

• הוסף לסימניות
מי יכול להחכים אותי
אני רוצה לעשות בצק תחתית -לחמניה,
ועליו כבד קצוץ + סלט/ מתבל נוסף(לא פירה תפו"א/בטטא)
למי יש רעיון לסלט טעים ומרשים שיכול להשתלב גם עם הכבד וגם עם הלחמניה ?

• הוסף לסימניות
תודה
אבל אני מחפשת משהו יותר מקורי ומעניין
יש למשהו רעיון?

• הוסף לסימניות
תמיד את יכולה להעשיר אותו, את יכולה לחתוך רצועות דקיקות של פסטרמה ב2 צבעים ולפזר מעל כתלוליות
יכולה להוסיף בורוקולי, ציפס בטטה וכו'

• הוסף לסימניות
תודה
יש למישהו רעיון יותר גרנדיוזי ?

• הוסף לסימניות
את רוצה שהסלט יהיה על הבצק?

• הוסף לסימניות
כן ,יש לך רעיון ?
אני הייתי עושה פוקאצה עגולה
מעל שמה סלט כרוב לבן עם פטריות חמות, ומעל זה כבד - לא קצוץ, ומעל מזלפת פסי טחינה
זה טעים ונראה וואו ולא הרבה עבודה (יחסית)

אם מעניין אותך אני אכתוב מתכון.

• הוסף לסימניות
האמת היא שעשו אצלינו בסעודה משהו הכי פשוט, זול קל טעים בריא ומרשים- טוחנים אננס גס, מוזגים לכוסות של אייס קפה ומגישים בתחילת הסעודה בעריכה- מקפיץ את העריכה בכמה רמות.

• הוסף לסימניות
את יכולה לעשות כעין פירה אבוקדו - אבוקדו מרוסק עם קצת חרדל דיז'ון, יוצא מיוחד!
(אפשר אותו דבר עם סלט ביצים קצוץ דק מאוד - ממש טחון)

• הוסף לסימניות
אני הייתי עושה פוקאצה עגולה
מעל שמה סלט כרוב לבן עם פטריות חמות, ומעל זה כבד - לא קצוץ, ומעל מזלפת פסי טחינה
זה טעים ונראה וואו ולא הרבה עבודה (יחסית)

אם מעניין אותך אני אכתוב מתכון.
יש לך מתכון? תודה
סליחה על ההקפצה.. אני מחפשת מנה ראשונה לאירוע

• הוסף לסימניות
יש לך מתכון? תודה
סליחה על ההקפצה.. אני מחפשת מנה ראשונה לאירוע
אין לי עכשיו את המתכון זמין, אם את רוצה בערך לפי הזיכרון (אני כבר עושה בלי המתכון) אז בשמחה.

• הוסף לסימניות
הני בקר נתנה פעם רעיון מדהים,
לעשות מעין ביגלה (קשת מבצק) להעמיד אותו על הצלחת ולשים בצד אחד כדור סלט ביצים, ובצד שני כדור כבד קצוץ.והלחמניה בעצם עומדת בינהם.לקשט בעגבנית שרי ובחסה. מהמם.
עשיתי לשבת יומולדת לבעלי, יצא מדהים ביופיו.
את הביגלה עשיתי דק ומצופה בשומשום שחור ולבן.

• הוסף לסימניות
הני בקר נתנה פעם רעיון מדהים,
לעשות מעין ביגלה (קשת מבצק) להעמיד אותו על הצלחת ולשים בצד אחד כדור סלט ביצים, ובצד שני כדור כבד קצוץ.והלחמניה בעצם עומדת בינהם.לקשט בעגבנית שרי ובחסה. מהמם.
עשיתי לשבת יומולדת לבעלי, יצא מדהים ביופיו.
את הביגלה עשיתי דק ומצופה בשומשום שחור ולבן.
היא הסבירה איך לעשות את הטבעת-ללפף בצק בצורת טבעת סביב קופסת שימורים ריקה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה