מנת פתיחה פטה דג

• הוסף לסימניות
נשמע טעים.
והרי ההצעה שלי:
שימי בצורה שיש לך אופציה לחתוך, על מצע עלה חסה.
חתכי לפני שבת רצועות מלפפונים/גזרים ושימי בקופסה סגורה מלאה מים במקרר.
שימי אותם בצורה נאה לצד המנה
הוסיפי זיתים שחורים לקישוט , והרי לך חגיגה טעימה לעיניים.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רותי12;983877:
השאלה אם יש פילו מקמח שנטחן אחרי פסח. והוא הדבר לגבי סיגרים\בצק עלים מישהו יודע אם ניתן להשיג?
ב"יש" ברח' אהרונוביץ ראיתי שיש בצק עלים מ"אחרי פסח"

• הוסף לסימניות
אם מניחים בצל ירוק שחתוך לרצועות ארוכות במי קרח, נוצרים סלסולים מקסימים לקישוט המנה.
ושאלת תם לי: למה חייבים ללוות את הפטה באלמנט בצקי? הוא הרי טעים כמות שהוא.

• הוסף לסימניות
אולי פרוסות בגט קלויות עם שום ושמן זית?
אבל באמת שלא צריכים בצק, הייתי הולכת באמת על סוג של סלט ירוקים/ כרוב סגול וגרעינים ליד הפטה. זה יכול ללכת מעולה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ארבע;983947:
אם מניחים בצל ירוק שחתוך לרצועות ארוכות במי קרח, נוצרים סלסולים מקסימים לקישוט המנה.
ושאלת תם לי: למה חייבים ללוות את הפטה באלמנט בצקי? הוא הרי טעים כמות שהוא.

רעיון הבצל אבל בד״כ חותכים אותו לטבעות .איך התכוונת לחתוך? ולגבי הדג כן !הוא טעים אבל רציתי למלא את הצלחות במשהו מכובד

• הוסף לסימניות
לא לחתוך לטבעות, אלא לקחת את הגבעולים המוארכים ולחתוך כל גבעול ל-3 או 4 רצועות אורך. הנחתם במי קרח תגרום להם להסתלסל בצורה יפה מאד.

הפטה עצמו מכובד מאד! נראה לי שכמעט כתמיד תקף כאן הכלל 'לס איז מור'. מקסימום תוסיפי עיטור עליון.

• הוסף לסימניות
לדעתי אל תוסיפי משהו אפוי כמו בצק זה עצמו אפוי ואת צריכה ניגוד, משהו חי כמו סלט עלים או בצל ירוק כמו שכתבו לך או סלט ירקות מעניין וכמובן רוטב

• הוסף לסימניות
רק לזכור שבצל ירוק שעבר עליו לילה א"א להשתמש!
אלא אם כן הוספת לו מלח ושמן

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה