נכתב ע"י צילומית;983362:חשבתי על שתי וערב של בצק עלים אבל זה טעים רק טרי ובשבת בבוקר נראה לי זה כבר לא אותו דבר,אולי בצק פריך כבר עדיף.על זה שימי כדורים ב2 צבעים.
כמובן חסה ועגבניות שרי כיד הדמיון....
נכתב ע"י ארבע;983468:אפשר לחתוך את הפטה ברינג עגול - מרשים יותר, לצרף ליד פרחים מקילופי עגבניה ו/או גזר (יש מחדד מיוחד שיוצר את הסלילים הללו) ולהגיש ליד סיגר דק ומוארך במלית קרם טונה, נניח.
השאלה אם צירוף האלמנטים הללו בצלחת הוא מלאכת בונה האסורה בשבת.
נכתב ע"י ארבע;983468:אפשר לחתוך את הפטה ברינג.
נכתב ע"י רותי12;983483:באמת שאלה. השאלה אם להכין מראש את חיתוכי הירקות לא בא בחשבון, כי עד שבת לא יהיה לזה טעם וגם אין לי זמן להתקשקש וגם מישהי אחרת אחראית על הסלטים
הסיגר הזה - יש לך מתכון? זה מעלי סיגר ? בתנור?
חשבתי אולי לאפות את הפטה בתוך מנג'טים אישיים (העניין הוא שיש 2 סוגי פטה- איך לשלב אחד צבע כתום ואחד צבע חום) לידם לשים 2 כוסיות קטנות אחד עם מיונז ביתי ואחד עם קוטב בזיליקום טעים, ולידם איזה שיפוד של שרי , זיתים ומשולשי לימון?
מה אתם אומרים?
או כמו שראיתי פה נראה לי את , ארבע, כתבת פעם: לחמנית ביגל, בחור כוסית עם רגל גבוהה, בכוס לשים רוטב בזיליקום, תוספת שלי: לתקוע בתוך הכוס מקל מבצק עלים מסולסל ומשולש לימון. אבל מה יהא עם הפטה?.??
(סיבכתי אתכן ואותו..)
אכן.נכתב ע"י ארבע;983547:מציעה לך ללכת על מה יותר הכנה מראש ומה פחות התקשקשות במקום הארוע, כי לצלחת עשרות מנות טרום הגשה זה חתיכת פרויקט.
ממרח, לא?נכתב ע"י נוי;983700:קודם תסבירי לי מה זה פטה, ואז אולי אוכל לעזור.
http://www.mirizorger.co.il/gallery/boutique.htmlנכתב ע"י רותי12;983577:מה שם האתר של מירי זורגר
נכתב ע"י נוי;983700:קודם תסבירי לי מה זה פטה, ואז אולי אוכל לעזור.
נכתב ע"י grafix;983818:את יכולה לאפות צלוחיות מבצק פילו.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים