מסגור תמונות באלומניום או מתכת מישהו מכיר?

• הוסף לסימניות
מישהו מכיר בעל מלאכה שממסגר במתכת או באלומניום באזור מרכז הארץ?
כל בעלי המלאכה שמצאתי ממסגרים רק בעץ.
תודה!!!

• הוסף לסימניות
כל מסגר תמונות ממסגר גם באלומיניום, זה קיים בהרבה צבעים.
אני מסגרתי משהו בסגנון אצל "זה תולי" בפתח תקווה.

• הוסף לסימניות
טוב,
תודה לעוזרים,
אבל זה הרבה יותר מסובך ממה שחשבתי. קיבלתי את המוצר, זה נראה כמו מחשב קטן מפורק, או כמו אייפון מפורק. צריך לבנות לו קופסא שלמה מסביבו ממתכת. לא רק מסגרת.
כאילו אני אראה לכם אייפון ואני ארצה להזמין בשבילו מכסה... אבל צריך להכין את זה בגודל מסוים.
למען ה', איזה בעל מלאכה מתעסק עם דבר כזה, כולם אומרים לי לאאאא!
זה לא במסגור רגיל, כי הם מקבלים את החתיכות של המסגרות מוכנות והם רק מחברים אותם,
אני צריכה את כל הכיסוי מתחילה שיבנו לפי מידה, ולא אכפת לי כמה זה יעלה.
האם חוץ מ'סין' אפשר להזמין דבר כזה גם בארץ? :) אני לא צוחקת אני מיואשת.

• הוסף לסימניות
אגב,
איך נקרא חומר שעוטף את הפלאפון?
פלסטיק/ אלומיניום/ מתכת???
אוקי, נגיד שהיה לי פלאפון כזה, איפה מכינים כיסוי בשבילו?

• הוסף לסימניות
אגב,
איך נקרא חומר שעוטף את הפלאפון?
פלסטיק/ אלומיניום/ מתכת???
אוקי, נגיד שהיה לי פלאפון כזה, איפה מכינים כיסוי בשבילו?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה