כללי מסגרות עבור פוטו

• הוסף לסימניות
יש מישהו שיש לו מושג איך אני אמור לסגור קובץ בכדי שיעבוד בחנות פוטו במחשבים שירות עצמי,​
מה שאני יודע זה שצריך לסגור את הקובץ PNG

מישהו ידע עוד פרטים?

• הוסף לסימניות
לא PNG, אלא BMP, ואת המקום של התמונה, צריך שיהיה שחור לגמרי

• הוסף לסימניות
הכנתי הרבה מסגרות לפוטו, והסגירה למחשב של הפוטו זה ב BMP.
אולי במקומות אחרים סוגרים אחרת. אין לי מושג איך הולך במקומות אחרים.

• הוסף לסימניות
ושכחתי להגיד שלא רק BMP, אלא גם ב RGB ולא CMYK

• הוסף לסימניות
אפשר גם PNG
מכייון שזה רקע שקוף ואתה יכול לשים כל תמונה מאחורה.

• הוסף לסימניות
PNG זה הגיוני כי בPNG אפשר לשמור ערוץ ALPHA בשביל שקיפות
אני מציע להכין את הקובץ בפ.ש. ולהשאיר את האיזור המיועד לתצלום ריק (שקוף)
ואז לשמור כPNG

מצ"ב דוגמה:

קבצים מצורפים

• photpframe.png
    KB 161.6 · צפיות: 32
  • photpframe.psd
    KB 822.3 · צפיות: 13
  • הוסף לסימניות
תלוי לאיזה תוכנה
אני יודע שלגיברא הישן חייבים לסגורBMP
בחדשה אני חושב שאפשר PNG

• הוסף לסימניות
זה מסגרות עבור תוכנה חדישה יחסית, כל שאר המסגרות שישנם כבר סגורים כPNG
ומיקום התמונה הוא בצבע שחור,

אני הכנתי אותו הדבר וסגרתי בPNG והתוכנה לא מקבלת אותו מה יכול להיות???

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה