כללי מסגרת בסגנון הזה:

• הוסף לסימניות
או משהו דומה (אני לא כ"כ זוכרת איך זה הולך), היתה לי כזאת מסגרת אבל משום מה אני לא מוצאת אותה.
תודה לכל המתאמצים.

קבצים מצורפים

• ללא שם-3.png
    KB 5 · צפיות: 18
  • הוסף לסימניות
אולי בכל זאת יש למישהו מסגרת או עיטור כזה דומה?

• הוסף לסימניות
עם מברשת - בשתי שניות בדיוק...
עם הגדרה לפינה

• הוסף לסימניות
תודה אתה צודק, אבל מה שאני מחפשת היה קצת יותר מושקע עם קו מילוי מיוחד... לפי הזיכרון שלי לא נראה לי שזה היה כזה פשוט.
אז אולי כן יש למישהו משהו כזה מוכן???

• הוסף לסימניות
אם זה יעזור לך-יש לי גם בוקטורי

קבצים מצורפים

• 05.jpg
    1.8 MB · צפיות: 21
  • Frames (5).jpg
    KB 415.5 · צפיות: 19
  • הוסף לסימניות
בטח יעזור וקיטורי להרבה

• הוסף לסימניות
בבקשה

קבצים מצורפים

• לפרוג.zip
    KB 763.3 · צפיות: 16
  • הוסף לסימניות
וואו חני תודה רבה! זה אותו צורה שאני מחפשת רק לא בדיוק מה שזכור לי, אבל אין לי מילים זה ממש יעזור לי אם תעלי את זה בויקטורי.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י chavi;1196401:
וואו חני תודה רבה! זה אותו צורה שאני מחפשת רק לא בדיוק מה שזכור לי, אבל אין לי מילים זה ממש יעזור לי אם תעלי את זה בויקטורי.

בשמחה, העליתי בהודעה שלפניך, לא שמת לב?...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה