דרוש מידע מסגרת דיגטלית

• הוסף לסימניות
שלום,
אני מחפשת מסגרת דיגיטלית לתמונות שתהיה אפשרות לשלוח אליה תמונות אונליין (לא דרך ווצאפ).
חשוב לי שהמסגרת תעבוד בצורה תקינה גם עם סינון אתרוג וגם עם נטפרי.

אם מישהו מכיר דגם מומלץ או יש לו ניסיון אישי – אשמח מאוד לשמוע.

תודה רבה!

• הוסף לסימניות
יש יבוא בלעדי לארץ, מארצות הברית.
אני קניתי וזה קל ופשוט לתפעול עובד דרך מייל, (לחברה הזו יש כל מיני אפציות אבל יש רק דרך מייל)
במספר פלאפון 0527105742

קבצים מצורפים

• עטי מסגרת דגיטלית-01.jpg
    עטי מסגרת דגיטלית-01.jpg
    2.8 MB · צפיות: 82
  • הוסף לסימניות
אנחנו קנינו דרכם כל המשפחה להורים,
היא מתנה יקרה (אבל היא גם נראית ככה, זה לא נראה צעצוע, זה ברמת גימור של מחשב לכל דבר וענין)
אבל זה מתנה מטוווורפת!!!
הם לא גומרים להסתכל על התמונות,
ולא מדובר בהורים משועממים.
כל תמונה ששולחים מיד מקבלים טלפון מרוגש מהם.
פשוט מתנה מושלמת!!!
זה גם קל מאוד לתפעול, ויש אפשרות להיכנס מהמחשב בבית למסגרת ולמחוק תמונות או לסדר את התמונות בסדר מסוים.
ממליצה שווה כל שקל!!

• הוסף לסימניות
אנחנו קנינו דרכם כל המשפחה להורים,
היא מתנה יקרה (אבל היא גם נראית ככה, זה לא נראה צעצוע, זה ברמת גימור של מחשב לכל דבר וענין)
אבל זה מתנה מטוווורפת!!!
הם לא גומרים להסתכל על התמונות,
ולא מדובר בהורים משועממים.
כל תמונה ששולחים מיד מקבלים טלפון מרוגש מהם.
פשוט מתנה מושלמת!!!
זה גם קל מאוד לתפעול, ויש אפשרות להיכנס מהמחשב בבית למסגרת ולמחוק תמונות או לסדר את התמונות בסדר מסוים.
ממליצה שווה כל שקל!!
מה זה יקר? כמו מחשב?
כמה בערך?

• הוסף לסימניות
לי עלה באזור ה900 דגם של 10" ללא מגע.
לפני כמה שנים,
אבל תשאלי אצלם מחירים מאמינה שהדגמים התחדשו.

• הוסף לסימניות
יש מקום להשיג את זה בזול יותר בארץ?

• הוסף לסימניות
ידוע על מקום להשיג מסגרת דיגיטלית בארץ במקום מומלץ ?

• הוסף לסימניות
אני גם לקוח מאושר שלהם!!
כל בעיה פותרים לי מיידית
באמת כל הכבוד להם!!!
יחס שאין בשום מקום.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה