כללי מסגרת/דף שמתאימה לתעודת הוקרה

• פותח הנושא tamy
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י מירי10;351291:
אז זהו, שבדעתי עלה גם עלה, לצערי..:(

חבר'ה, נשמע שחלק רציני פה לא ישנו בלילה, אינני יודעת מדוע, אני מקוה שזה בגלל שהיה לכם פול עבודה ועצבתם שערים ועמודים מדהימים, ולא חלילה שהיו לכם דאגות פרנסה קשות עד שלא נרדמתם...

רק רציתי להזכיר לכם פרוגיסטים מקסימים שמחר יום ג' פרשת בשלח סגולה לקרוא פרשת המן שמו"ת סגולה מר' מנחם מנדל מרימנוב לפרנסה טובה. אם אני לא טועה כתוב על מי שקורא את פרשת המן "מובטח לו שלא יתמעטו מזונותיו" .

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ariels;351298:
את החתונה אני כנראה אראה רק בתמונות.

ממש לא בסדר..

לאף אחד (אבל ממש לאף אחד) אין איזה כרטיס בשבילה?

משהו, לא משנה הצבע, הגודל, הצורה, המסגרת. אבל משהו..

רגע, שכחתי.. וקטורי כמובן!

ועוד משהו: דחוףףףףףף!!!

:(

• הוסף לסימניות
"כבר 260 צפיות וכלום? :mad::confused:"

• הוסף לסימניות
אין כאן שום כוונה להתבדח, אבל מי שבאמת עוקב כאן אחרי הפורום לאחרונה, המצב בלתי נסבל, ואין כוונתי חלילה לפותחת האשכול הזה דווקא, בקשות דחופווווווווווות של כל מיני דברים שבלי לדעת לעשות אותם, לפחות חלקית, אינך נקרא כלל גרפיקאי!!!!

אינני מבינה מדוע ננעל האשכול של אתמול, הנושא בו לא היה המחירון, אלא הרמה הרדודה כאן, ויש צורך דחוף לעשות עם זה משהו, והיו שם רעיונות כלל לא רעים, ועם קצת רצון טוב - הרמה כאן יכולה להשתפר פלאים.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אוהב0ישראל;351234:
ורבותיי, מצטרף למחפשים. אבל יש לי דרישות מיוחדות. אני צריך את המסגרת בצבעי זהב (אמיתי לא כאילו) בגודל 16 ס"מ רוחב על 23 גובה.
אני מאוד מבקש, אין לי כוח להתעסק עם JPG למתוח או לכווץ. עליכם לשלוח לי את הקובץ פתוח ואני כבר אסתדר איתו.
ואם אפשר, בגלל שאני עובד כרגע עם WORD, אז אם הקובץ בתוכנה אחרת, נא לשלוח גם את התוכנה.
תודה!!!!

לא יותר פשוט לשלוח לי משהו מוכן?
ואולי במקום בטלפון שבור, לשלוח ישר ללקוח שלי?

(אני כבר אסתדר איתו לגבי התשלום..)

• הוסף לסימניות
ועוד משהו, אם האשכול הזה יינעל, המעיין יתפרץ בבקשה הבאה... :)

• הוסף לסימניות
חבר'ה, לאן הגעתם????

אני אומנם לא מהוותיקים בפורום אלא די חדשה והבנתי את כל מה שאמרתם ואני מסכימה עם כולכם, אבל יש גבול בצורה שאתם יכולים להגיב. אני די בטוחה שאחרי שחיים קרא אתמול את האשכול הוא הבין את הבעיה (שהיתה קיימת כבר קודם ועכשיו העלו אותה לסדר היום)
אבל באשכול הנוכחי אני חושבת שאתם ממש לא בסדר, בנאדם ביקש עזרה, רוצים לעזור - תעזרו, לא רוצים - אל תעזרו. למה 'להכנס' ככה בפותח האשכול? (למרות שלא התכוונתם אליו באופן אישי)
הרי כבר כתבתם את כל התלונות שלכם באשכול הקודם ואם יש לכם עוד לכתוב אחד לשני או אחד על השני אולי כדאי שלא תעשו את זה כאן כי אני בטוחה שיש אנשים שנפגעים מזה.

אישית, אני לא ברמה גבוהה מי יודע מה כי עוד לא למדתי מספיק ואני כרגע באמצע לימודים אבל, כמו שכבר כתבתי קודם, אני מבינה אותכם.

חוצמזה שיש לי רעיון שאולי כדאי לפתוח פורום מסוים למתחילים ששם יעלו הגרפיקאים/יות את הדברים שהם עושים או בקשות שיש להם והוותיקים יוכלו לעזור להם מדי פעם. כי אחרי הכול באמת יש לכם ניסיון מאוד גדול ומנוסה בתחום.

• הוסף לסימניות
אחרי קטילות כאלה...ספק אם יהיה אשכול בקשות נוסף :)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י good_say;351310:
חוצמזה שיש לי רעיון שאולי כדאי לפתוח פורום מסוים למתחילים ששם יעלו הגרפיקאים/יות את הדברים שהם עושים או בקשות שיש להם והוותיקים יוכלו לעזור להם מדי פעם. כי אחרי הכול באמת יש לכם ניסיון מאוד גדול ומנוסה בתחום.

למעשה גם אני חשבתי על כך זה זמן מה - להפריד בין הפורום המקצועי לפורום המתחילים. שהתותחים הכבדים יירו את הארטילריה שלהם זה על זה, ומי שיתחשק לו להרגיש טוב עם עצמו ייכנס לפורום המתחילים ויגיב במידה ובזמן המתאימים לו. (המתחילים הרי יסתפקו בהתחלה בביקורת ברמת בסיס) אדרבא, אולי זה ייתן מוטיבציה לחובבנים להתמקצע.

• הוסף לסימניות
אגב - העלית הצעה נכונה.
תמיד חשבתי שהנה, פרוג זהב הוא הכתובת לכך.
הייתי בטוח שלאחר שנשלם את התשלום החודשי לפרוג זהב, ניכנס שם ונדון בחוות דעת מקצועיות.
לצערי פרוג זהב הפך להיות לוח מודעות לכל מיני מבצעים לבעלי המנוי, ולא לפורום שוקק.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אוהב0ישראל;351355:
אגב - העלית הצעה נכונה.
תמיד חשבתי שהנה, פרוג זהב הוא הכתובת לכך.
הייתי בטוח שלאחר שנשלם את התשלום החודשי לפרוג זהב, ניכנס שם ונדון בחוות דעת מקצועיות.
לצערי פרוג זהב הפך להיות לוח מודעות לכל מיני מבצעים לבעלי המנוי, ולא לפורום שוקק.

למה חשבת כך? האם יש פילטר שמאפשר רק למקצוענים להיכנס לפרוג זהב?

לעצם העניין, אני חושב שזה לא כל כך נורא. בסופו של דבר זה המרקם הטבעי של הפורום. תמיד יהיו מתחילים/חובבנים ותמיד יהיו אשכולות מיותרים וטיפשיים מידת ההיענות של חברי הפורום לכל אשכול היא שבסופו של דבר קובעת את הטון.

• הוסף לסימניות
זהו, שחשבתי שיהיה פילטר והתאכזבתי שלא.
הייתי בטוח בתחילה שזה היה הכיוון.

ולגבי תמיד יהיו אשכולות כאלה ואחרים
אני חייב לכתוב את דעתי: אין לי טיפת ביקורת כלפי גרפיקאים מתחילים, שעדיין מועדים בשבילי הגרפיקה. גם אני, וכולם, היינו כאלה. אני עוזר בשמחה לגרפיקאים מתחילים, נותן עיצות טובות לענ"ד, אפילו מעלה לפעמים עיצובים שיכוונו אותם יותר לקראת הביצוע המוצלח.
אני לא מסכים שיהיו אשכולות של כאלה מתחילים שכבר מההודעה הראשונה שלהם דרך כל הודעותיהם אפשר לסכם את מהותם: "הב הב הב". אי אפשר לבקש ולבקש מבלי לתרום, ואם אינך ברמה שאתה יכול לתרום, לפחות העלה את העיצוב שלך, שאתה התאמצת בו, ואנחנו נעזור לך לשפרו. אני זוכר פה כמה שהתחילו כך והיום הם מקצועיים בהחלט.

• הוסף לסימניות
יש לי רעיון!

בכדי לקבל משהו מחברי הפורום תזדקק לכמות מסויימת של תודות.
משהו כמו קרדיטים.

תעשה דברים מועילים לפורום - תקבל תודות - תקבל עזרה.

(לא כולל עזרה של איש את רעהו...)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אוהב0ישראל;351367:
זהו, שחשבתי שיהיה פילטר והתאכזבתי שלא.
הייתי בטוח בתחילה שזה היה הכיוון.

ולגבי תמיד יהיו אשכולות כאלה ואחרים
אני חייב לכתוב את דעתי: אין לי טיפת ביקורת כלפי גרפיקאים מתחילים, שעדיין מועדים בשבילי הגרפיקה. גם אני, וכולם, היינו כאלה. אני עוזר בשמחה לגרפיקאים מתחילים, נותן עיצות טובות לענ"ד, אפילו מעלה לפעמים עיצובים שיכוונו אותם יותר לקראת הביצוע המוצלח.
אני לא מסכים שיהיו אשכולות של כאלה מתחילים שכבר מההודעה הראשונה שלהם דרך כל הודעותיהם אפשר לסכם את מהותם: "הב הב הב". אי אפשר לבקש ולבקש מבלי לתרום, ואם אינך ברמה שאתה יכול לתרום, לפחות העלה את העיצוב שלך, שאתה התאמצת בו, ואנחנו נעזור לך לשפרו. אני זוכר פה כמה שהתחילו כך והיום הם מקצועיים בהחלט.

כבר היה פורום נפרד מהפורום הזה למקצוענים ורק יחיי סגולה היו רשומים בו. הבעיה היתה שהוא נסגר שבוע שעבר מחוסר פעילות.

אני מרימה את הכפפה לעזור לאותה פותחת אשכול שמסתמא לא התכוונה לכל רע, סתם נפלה ביום קשה

אפשר למצוא דוגמאות להשראה מגוגל:
http://images.google.co.il/images?hl=iw&source=hp&q=תעודות הוקרה&um=1&ie=UTF-8&sa=N&tab=wi

• הוסף לסימניות
אני מהבוקר כבר רואה לנגד עיני את האשכול:
מסגרת/דף שמתאימה לתעודת הוקרה
לא טרחתי בכלל להיכנס, וככל שעברו השעות והצצתי פה ושם בפורום התפלאתי, איך זה שזה עוד לא ירד למעמקים, פתאום ראיתי שיש כבר כמה מאות צפיות ו-3 עמודים, אמרתי לעצמי מי יודע כמה מסגרות ותעודות הוקרה כבר מתגוללות שם, מה זה ההתקהלות (הלא חוקית...;)) הזו?
עד שנכנסתי וראיתי את האקשן :) :)
פשוט לחברים עוד כואבת הבטן ממה שהם לא הספיקו להוציא באשכול של אתמול, ופתאום ננעל להם האשכול ועוד עם אזהרה חמורה לא לפתוח יותר כאלו אשכולות!!!:eek:
נראה לי שאם חיים ינעל גם את אשכול זה, זה יהיה כמו מכת צפרדע וייפתח עוד 10 כאלו ;)
בקיצור: תוציאו כל מה שיש לכם, ושההנהלה הנכבדה תתייחס בהתאם, ושאף בריה לא תקופח, וכל אחד ימצא את מקומו הראוי לו כמש"כ "איזהו חכם המכיר את מקומו", ו[חברי הפורום ה]חכמים היזהרו בלשונכם!
בכל אופן בפעם הבאה שיש איזה אקשן בפורום כלשהו עם כותרת תמימה, תדאגו לרמז משהו לחברה בחוץ... זה לא יפה... :):):)

• הוסף לסימניות
חוץ מזה, שלאחר נעילת האשכול ע"י חיים בעוד... :mad: צריכים כל חברי האשכול להתנצל בפומבי בפני tami התמימה ;) שנהפכה פה לקרבן ציבור, ושמה לתומה את ההודעה הכי לא נכונה בזמן הכי לא נכון וכנראה כבר התחרטה על כך 117 פעמים... :)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י גינגית;351379:
כבר היה פורום נפרד מהפורום הזה למקצוענים ורק יחיי סגולה היו רשומים בו. הבעיה היתה שהוא נסגר שבוע שעבר מחוסר פעילות.

גם פשוט למה, כי הרי כשצריכים עזרה מקבלים גם מאלו שלא בדיוק מקצועי והכלל תמיד הגדול צריך את הקטן לכן הפורם הזה תמיד תשאר הרבה פעילות.

• הוסף לסימניות
אולי אתה צודק. לא התעמקתי בזה.

קופי סנטר, מסכימה איתך מאד. מסתמא שבאמת האשכול הזה הוא הוצאת כעסים על אתמול, שסגרו לאנשים את אפשרות הביטוי בנושא הזה והכל נשאר בבטן.
כתבתי על כך לחיים אבל הוא החליט אחרת.
עדיף היה כבר להשאיר את האשכול ההוא פתוח ולתת לאנשים למצות את הנושא ולחזור לסדר היום.

בכל אופן, אם כתבתי משהו שפגע בתמי, אני מתנצלת. היא באמת לא צריכה להיות הקורבן של כל מה שהתרחש אתמול בפורומים.

אולי אפשר לבקש מחיים שיפתח אשכול "הייד פארק" כזה ששם כל אחד יוכל להוציא קיטורים ולהגיד את מה שעל לבו בלי להמחק ואשכולות מהסוג יועברו לשם.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה