כללי מסגרת טקסט בתוך מסגרת אחרת

• הוסף לסימניות
יש אפשרות באינדיזיין להכניס מסגרת בתוך מסגרת בלי לעגן אותה לטקסט, אלא שתהיה מעוגנת לגבולות המסגרת החיצונית?

• הוסף לסימניות
יש אפשרות שנקראת "הדבק לתוך" בתוכנה. וכך תוכל להדביק מסגרת לתוך מסגרת

אך אינני יודע אם לזה התכוונת....

• הוסף לסימניות
אכן לזה התכוונתי, השאלה היא האם זה תקף גם במסגרות טקסט או רק באובייקטים, כי משום מה כשאני מנסה את זה במסגרותטסקט הוא לא נותן לי להדביק לתוך

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י avram;1457327:
אכן לזה התכוונתי, השאלה היא האם זה תקף גם במסגרות טקסט או רק באובייקטים, כי משום מה כשאני מנסה את זה במסגרותטסקט הוא לא נותן לי להדביק לתוך

זה בלתי אפשרי אחרי שיש טקסט בתוך התיבה.

בכל אופן, אולי תסביר מה אתה מנסה לעשות, ויתכן ונמצא לך פתרון אחר...

• הוסף לסימניות
בניתי מסגרות משורשרות במאסטר לצורך עימוד רב טקסט, ואני רוצה שיהיו כותרות לחלק מהטקסטים, לכן חשבתי שאם אוכל להדביק מסגרת שמכילה את הכותרת לתוך המסגרת של הטקסט במאסטר, כשאשנה את גודלה של המסגרת בעימוד הידני גם הכותרת תזוז איתה
יש איזו אפשרות כזו?

• הוסף לסימניות
הדרך הטובה ביותר לעשות את מה שאתה רוצה, זה להכניס את הכותרת ב"כיתוב על מסלול" במסגרת הטקסט.
אני מקווה אתה מבין אותי

• הוסף לסימניות
הבעיה היא שכשאני משנה את גודל המסגרת הכותרת מאבדת את המיקום שלה וזזה לקצה המסגרת, מה עושים?

• הוסף לסימניות
שיערתי שתיתקל בבעיה הזו. תשתמש בכלי כיתוב על מסלול אנגלית [ולא כיתוב על מסלול עברית] ו2 הידיות כמו בתמונה המצורפת

[דרך אגב כל הרעיון אינו שלי, אלא של הגאון הנודע הרבס לפני רבות בשנים... (וכל האומר דבר בשם אומרו.....)]

קבצים מצורפים

• ללא שם.png
    KB 1.5 · צפיות: 24
  • הוסף לסימניות
ואז שתרצה לשנות את הכותרת זה יהיה קצת בעיה.

יש גם שיטה אחרת... יש לי סקריפט להוסיף כותרת לכל תיבות הטקסט.

יתרונו על פני ההצעה הנ"ל שניתן תמיד לשנות ולהחליף וכן לקבוע את מיקום הכותרת ביחס לתיבה לכל כיון.

חסרונו שזה לא זז יחד עם התיבה ויש צורך להפעיל רק בסוף העימוד או למחוק ולהפעיל שוב אם חלו שינוים.
מחיר:100

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י GOLDRING;1457411:
שיערתי שתיתקל בבעיה הזו. תשתמש בכלי כיתוב על מסלול אנגלית [ולא כיתוב על מסלול עברית] ו2 הידיות כמו בתמונה המצורפת

[דרך אגב כל הרעיון אינו שלי, אלא של הגאון הנודע הרבס לפני רבות בשנים... (וכל האומר דבר בשם אומרו.....)]

...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י GOLDRING;1457337:
הדרך הטובה ביותר לעשות את מה שאתה רוצה, זה להכניס את הכותרת ב"כיתוב על מסלול" במסגרת הטקסט.
אני מקווה אתה מבין אותי

האם יתכן שבגלל שאני כותב על נתיב המסגרת במאסטר הוא כבר לא נותן לי לשרשר לתוכה טקסט?

• הוסף לסימניות
לא!
אבל שים לב שאתה משרשר לתוך המסגרת ולא לנתיב הטקסט.

• הוסף לסימניות
מה שקורה זה שבמסגרת הראשונה הטקסט נכנס לתיבה, ובשאר העמודים הוא משתרשר על הנתיב, ורק בעמודים הימניים בכפולה, למרות שהמסגרות במאסטר משורשרות מימין לשמאל

• הוסף לסימניות
אולי במאסטר שירשרת בטעות לתוך הנתיב?.... וממילא זה מה שקורה גם הלאה

• הוסף לסימניות
בדקתי, במאסטר זה משורשר מצוין, רק בעמודים מתחילים הבעיות

קבצים מצורפים

• לכידה.PNG
    KB 15.2 · צפיות: 19
  • הוסף לסימניות
תעלה את הקובץ לכאן [או שלח לי בפרטי]. קשה לענות בלי לבדוק באמת מה קורה שם

• הוסף לסימניות
תודה רבה!

קבצים מצורפים

• ללא שם-1.rar
    KB 273 · צפיות: 19
  • הוסף לסימניות
טוב. אין לי מושג למה זה קורה, כנראה שבאמת יש איזה באג בקטע של הזרמת טקסט ברגע שיש כיתוב על מסלול.
בכל אופן כתבתי לכבודך סקריפט קטן. שאמור לעזור לך.
בגדול תפתח כמה עמודים שלהערכתך יספיקו לספר, אח"כ תריץ את הסקריפט על סגנון האובייקט שאמור להיות משורשר - והסקריפט ישרשר אותו בכל העמודים.

לא מיותר לציין שהאחריות על תוצאות השימוש בסקריפט היא על המשתמש בלבד...

דבר נוסף, לפי מה שאני מבין שאתה מנסה לעשות שם, אתה תתקשה מאוד במהלך הדרך.... אינדזיין לא בנויה כ"כ לרב טקסט שאתה מנסה לעשות. תג תעשה את העבודה מעולה. אינני רוצה לרפות את ידיך, ניתן לעשות רב טקסט באינדזיין - אבל העבודה קשה....

קבצים מצורפים

• הזרמת טקסט.rar
    KB 1.8 · צפיות: 14

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה