כללי מסגרת יפה ועדינה לחתונה

• הוסף לסימניות
אני מעמד [בתג] חוברת קטנה לאיזה חתן ובקשו מסגרת יפה [עם פרחים או משהוא כזה] מתאים לחתונה, שאכניסו על העמוד האינדיזיין, האם יש למישהוא כזה מסגרת מאוד אודה לכם
החוברת שחור לבן
תודה מראש

• הוסף לסימניות
אולי יעזור..

קבצים מצורפים

• Frame (224).jpg
    KB 461.9 · צפיות: 69
  • Frame (2481).jpg
    KB 211.3 · צפיות: 64
  • Frame (402).jpg
    KB 636.3 · צפיות: 60
  • FRAME (116).jpg
    1.1 MB · צפיות: 54
  • FRAME (104).jpg
    KB 659.4 · צפיות: 48
  • Frame (715).jpg
    KB 756.9 · צפיות: 53
  • Frame (1399).jpg
    KB 736.6 · צפיות: 43
  • Frame (3076).png
    1 MB · צפיות: 42
  • Wedding Frame.jpg
    KB 994.8 · צפיות: 54
  • הוסף לסימניות
צריך ללמוד ממך!
1. גם מחזיקה מאגר אדיר ומדהים של תמונות! (או אולי את יודעת לחפש במקומות הנכונים)
2. גם הכל אצלך כנראה מאד מסודר ונשלף בלי בעיה!
3. וגם נותנת הכל בחפץ לב ובמהירות!
ושאלה: הכל חינמי?

• הוסף לסימניות
ג"א מצטרף להארת של ADIR28
אין מילים, אבל האם יש משהוא שאפשר להשים כמסגרת על כל עמוד ועמוד של חוברת A6 בת 100 עמודים,
מה אתם חושבים על התמונה הראשונה ששלח KEHENMAN ולהפוק אותו לאנכי, האם ישאר מספיק מקום לטקסט
תדה מראש

• הוסף לסימניות
אני עדיין תוהה לגבי תמונות חינמיות

כל המאגרים שנשלפים כאן, כל התמונות הללו חינמיות או לא?

• הוסף לסימניות
אתה צריך צבעוני כמו שכהנמן העלתה או שחור לבן?

• הוסף לסימניות
ההדפסה יהיה שחור לבן, [אני לא חושב שכשהמסגרת היא סבעוני שזה יפריע, אבל "צבעים" לא יצאו]

• הוסף לסימניות
אני לא יודעת לגבי זכויות זה היה אצלי במחשב הורדתי את זה פעם מאיזה אתר..

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה