כללי מסגרת לאותיות

• הוסף לסימניות
אודה מאד אם יש מישהו שיוכל לכתוב לי את השלבים איך עושים כזה דבר באילוסטרייטור?
תודה רבה.

קבצים מצורפים

• מסגרת לאותיות.PNG
    KB 12.4 · צפיות: 28
  • הוסף לסימניות
מכפילים כפול 4 וכל שכבה עושים מסגרת לטקסט יותר גדול

דרך אגב זה נראה עשוי בפוטושופ

• הוסף לסימניות
אני עשיתי את זה עכשיו באילוסטרייטור.
שיחקתי עם ה-OFFSET PATH וזה פתאום נהיה.
אני לא מצליחה לשחזר בשום אופן איך זה נהיה לי.
אם מישהו יוכל לעזור, אודה לו מאד.

• הוסף לסימניות
ofset path אכן יוצר אפקט זה, ומה שהעלית נראה כמו אילוס' ולא פוטושופ.
הפקודה יוצרת העתק של הצורה עם אפשרות ליצורצורה יותר גדולה או יותר קטנה מהצורה הנוכחית, בהתאמה.
תבחרי את הטקסט הראשוני (נניח הפנימי כמו בדוגמא למעלה), והפעילי את הפקודה עם ערך חיובי כלשהו (ולא ערך במינוס), נניח 2. לאחר אישור הפקודה קיבלת את המסגרת הרשונה לאותיות, וכעת לחצי על התוצר ועליו עשי את הפקודה פעם נוספת, כך עד למס' השכבות הרצוי.
כמובן לארגן בסדר ובצבעוניות הרצויים.

• הוסף לסימניות
עושים זאת בלון שעושים זאת מגיעים אליו דרך window
בהצלחה!

קבצים מצורפים

• hdf.PNG
    KB 38.1 · צפיות: 25
  • הוסף לסימניות
השימוש כאן הוא אכן בappearance, הפאנל הזה נותן את האפשרות לעשות כמה אפקטים קווים ומילויים באובייקט אחד, הוא יוצר מעין שכבות של האובייקט.

ניתן להוסיף בשורה למטה עוד מילויים ועוד קוים.

הפעולה שעשו בתמונה הנ"ל היא, שהוסיפו כמה קוים לאובייקט, ונתנו להם אופסט פאט

אופסט פאט, מרחיב את גבולות האובייקט

יש באילוסטרייטור שתי אופסט פאט:

אחד: אובג'קט - פאט - אופסט פאט, הוא יוצר עוד אובייקט רחב יותר, אך לא משפיע על האובייקט הנבחר.

שתים: באפיריינס פאנל (הנ"ל), בסימון של האפקטים למטה - פאט - אופסט פאט, הוא מרחיב את האובייקט כאפקט, וניתן לשנות את הגודל בכל רגע נתון, ע"י קליק על האופסט פאט בחלון האפיריינס.

מצ"ב דוגמא שניתן לראות בה, את כל ה'שכבות' של האובייקט, כפי שהן באפיריינס, יש כאן ארבע מילויים שכל אחד רחב מעט יותר באופסט פאט.

צפה בקובץ המצורף 258553

קבצים מצורפים

• לכידה7.PNG
    KB 41.5 · צפיות: 25
  • הוסף לסימניות
תודה לכל העונים, על הפירוט וההסבר המלא!!!!
עזר לי מאד
יישר כח ותזכו למצוות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה