כללי מסגרת לא שלמה לתיבת טקסט באינדזיין

• הוסף לסימניות
האם מישהו יודע אם ישנה אפשרות לתת למסגרת טקסט באינדזיין קו סביבה שלא יקיף אותה בכל הצדדים אלה נגיד רק משלושה צדדים, וישאיר לי צד אחד פתוח? (שהפס של גבול התיבה לא יראה בהדפסה באותו צד)
אני רוצה שבעמודים מקבילים תיבות הטקסט יראו פתוחות באמצע הדף לתת לעמוד מראה כאילו 2 תיבות טקסט מקבילות הם למעשה תיבה אחת גדולה עם 2 עמודות.

• הוסף לסימניות
זה אומר שלדעת הקהל פה, אינדיזיין לא מאפשר פונקציה כזו, ואצטרך לצייר פסים נפרדים סביב תיבות הטקסט???
או אולי עוד רעיון איך לבצע את העבודה?

• הוסף לסימניות
אני יודעת איך לעשות את זה באינדיזין בתוך טבלות..(ז'א להוריד פס לטבלה)

• הוסף לסימניות
האם תיבת טקסט אחת בעלת 2 טורים הפרוסה על פני שני עמודים יכולה לעזור לך?

• הוסף לסימניות
כן, זה אפשרי. פשוט מוחקים צד אחד עם החץ הלבן.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י Harbs;294000:
כן, זה אפשרי. פשוט מוחקים צד אחד עם החץ הלבן.
יישר כח זה עובד מצוין!

• הוסף לסימניות
אני לא מצליחה לראות איך לעשות את זה, החץ הלבן עדיין משפיע לי על צורת תיבת הטקסט, אם אני מזיזה או מוחקת בעזרתו את אחת מדפנות התיבה זה משפיע על התיבה, ואני לא יכולה להשאר עם תיבת טקס שתכיל בתוכה את הטקס, אני רוצה להשאיר את התיבה כמו שהיא רק שהפס המסובב אותה לא יופיע על כל הדפנות אלה רק על שלושה מהם, פונקציה שבאמת מאוד מעשית בטבלאות, והפעם אני רוצה לנסות להפעיל אותה על תיבת הטקס שלי, תוכלי לתת לי קצת יותר הוראות איך לבצע זאת?
בתודה מראש!

• הוסף לסימניות
תלחוץ עם חץ הלבן על אמצע רוחב הקו (קו הכחול) שאתה רוצה למחוק והקש DELETE
מקוה שתבין

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה