דרוש מידע מסגרת לבן שנתיים - רוצה להתייעץ

• הוסף לסימניות
הי,
רשמנו את הילד למשפחתון, אבל אני עדיין מתלבטת האם לשלוח אותו.
עד היום הוא היה איתי בבית. אני לא עובדת כרגע והוא מאוד מבסוט בבית מצד אחד, אך משועמם.

ההתלבטות שלי היא:
נגד:
- מחיר גבוה יחסית. כ-1,600 שח.
- לא חושבת שמטפלת יותר טובה ומשקיעה כמו אמא.
- לא נראה לי שזה נחוץ מדי, כי אני כאמור בינתיים בבית (באבטלה).
- רבע שעה מרחק הליכה כל צד.
- הוא יהיה הכי גדול מכל הילדים האחרים בפער של 4 חודשים מהבא אחריו ועד כמעט שנה להכי קטן.

בעד:
- שיהיה לו חברים, וישחק עם בני גילו.
- קשה לי להעסיק אותו כל היום.
- בעלי עובד כעצמאי מהבית לפעמים, במקביל להיותו שכיר, וזה מקשה עליו לטפל בו כשאני לא יכולה.
- המעבר לגן עירייה עוד שנה יהיה פחות חד ומאיים
- אם אמצא עבודה, לא יהיה לי כאב ראש מיידי למצוא לו מסגרת.

מה נראה לכם נכון?

תודה רבה.

• הוסף לסימניות
למה ללכת למשפחתון
מה עם גן פרטי עד אחד
גם יותר זול וגם אולי יש לך יותר קרוב
וכן, לדעתי ילד בגיל זה חייב מסגרת
בתור גננת רואים פער גדול בין ילד שהגיע מהבית לבין ילד שהגיע מגנון,
המיומניות שנרכשות, הרגלי חברה וכו...

• הוסף לסימניות
למה לא גן פרטי עד 13.00 שכל הילדים בגיל שלו.
גם זול. גם לא הרבה שעות.
(אם את לא עובדת אפשר אפילו להכניס אותו רק אחרי החגים)

• הוסף לסימניות
למה ללכת למשפחתון
מה עם גן פרטי עד אחד
גם יותר זול וגם אולי יש לך יותר קרוב
וכן, לדעתי ילד בגיל זה חייב מסגרת
בתור גננת רואים פער גדול בין ילד שהגיע מהבית לבין ילד שהגיע מגנון,
המיומניות שנרכשות, הרגלי חברה וכו...
תודה רבה
איפה אפשר למצוא גנים פרטיים באזור שלי? יש איזו פלטפורמה שאפשר לברר שם?

• הוסף לסימניות
אני מכירה ילד בן 3 וקצת בלי מסגרת (שנה הבאה תהיה לו..) והוא פשוט ילד מסכן!! אין לו הבנה בסיסית איך להתנהל עם בני אדם מסביבו... כי הוא רגיל לפגוש רק את המשפחה...
את יכולה אולי לשים אותו במסגרת יותר בקטנה עד 1 אם את מוצאת...
אבל ככה בבית לבד עם אמא אני חושבת שזה ממש לא בריא!

• הוסף לסימניות
יש עלונים שכונתיים, אפשר לשאול שכנים ומכרים מהאזור.

• הוסף לסימניות
מומלץ בהחלט לשלוח למסגרת של יום קצר (עד 13), ייתן לו תעסוקה וחברה. ממש לא חייב משפחתון.
או לחילופין למצוא מישהי בסטטוס כמו שלך וליצור PLAY GROUP- קבוצת משחק, חצי שבוע הבן שלה בא אלייך ומשחק עם הילד שלך ואת שומרת עליו וחצי שבוע הילד שלך אצלה. כך נפתרת בעיית התעסוקה לילד/ שחרור לאמא וזה בלי עלות.
לגבי איך למצוא מסגרת- רדי עם הילד לגינה הקרובה לביתך ותנסי לשאול נשים שתפגשי איזה גנונים מומלצים יש באזור. מנסיון זה הכי עובד..

• הוסף לסימניות
אני מכירה ילד בן 3 וקצת בלי מסגרת (שנה הבאה תהיה לו..) והוא פשוט ילד מסכן!! אין לו הבנה בסיסית איך להתנהל עם בני אדם מסביבו... כי הוא רגיל לפגוש רק את המשפחה...
את יכולה אולי לשים אותו במסגרת יותר בקטנה עד 1 אם את מוצאת...
אבל ככה בבית לבד עם אמא אני חושבת שזה ממש לא בריא!
הרגשתי על הבת שלי בקורונה שהי ממש חסר לה רגשית - בת יחידה

• הוסף לסימניות
תצאי לגינה קרובה לבית תפגשי אמהות ותשאלי לאן הם שולחות וכך תקבלי מידע ותוכלי להחליט
אני בתור גננת ממליצה גם על גן פרטי

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה