עזרה מסגרת לפעוט בן 1.5 לימי שישי - ברמות

• הוסף לסימניות
אני מחפשת מסגרת בשכונת רמות לימי שישי לחמוד שלי שנמצא במשפחתון בימים א- ה
רצינו לרשום למעון, אבל היה מקום רק במעון שפחות רצינו, ולכן נשארנו עם משפחתון

רשמתי אצל אחת שפתחה מסגרת ליום ו', אבל לפני יומיים הודיעה לי על ביטול :(

מי שמכירה או שולחת למסגרת שמקבלת ילדים ביום שישי, ויש אצלה מקום
או מי שרוצה לפתוח כזו
אני ממש אודה לך אם תשתפי אותי בפרטים

• הוסף לסימניות
לא יודעת על מישהי מסויימת.
אני שולחת לסתם גננת פרטית שלא אכפת לה עוד ילד כי ביום שישי הרבה לא מגיעים.
תנסי גננת פרטית בסביבתך

• הוסף לסימניות
לא יודעת על מישהי מסויימת.
אני שולחת לסתם גננת פרטית שלא אכפת לה עוד ילד כי ביום שישי הרבה לא מגיעים.
תנסי גננת פרטית בסביבתך
בסביבתי לא הסכימו בינתיים
אפשר פרטים על שלך? כמה היא לוקחת? שווה לי את המאמץ ברמות רבתי...
@אופססס ;)

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
אני לא מרמות (ולא מירושלים)
רק העליתי את זה בתור אופציה.
לי לקחו 120 ש"ח לחודש ושילמתי גם על ימים שהוא לא הגיע. (חודשי)
בילד הקודם שלי גננת אחרת רצתה 35 ש"ח על כל פעם שהגיע. (לפי ימים)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה