דרוש מידע מסגרת מכלול בשיתוף עם מבחר

• הוסף לסימניות
אני מתעניינת עבור לימודי קלינאות לבחורה מסמינר ליטאי.
האם באמת הקבוצה שם מפוקחת גם אחרי שנה שהלימודים הם רק במבחר?
אשמח מאד מאד אם יש מישהי שלמדה/לומדת או מכירה מקרוב.
שתוכל לעזור לי להבין מה זו המסגרת של "מכלול".

• הוסף לסימניות
הפיקוח שלהם הוא מאד מאד חזק גם, ובפרט אחרי השנה הראשונה.
על כל בעיה הכי קטנה (גם דברים טכניים כמו מערכת שעות שלא מסתדרת או משהו כזה) אפשר להתקשר למנהלת או לשלוח מייל והיא תמיד מטפלת בזה מיד.
המנהלת גם כל הזמן בקשר עם הבנות, לשמוע ולראות שהכל בסדר באמת, מכל הבחינות.
מקום מעולה!

• הוסף לסימניות
הפיקוח שלהם הוא מאד מאד חזק גם, ובפרט אחרי השנה הראשונה.
על כל בעיה הכי קטנה (גם דברים טכניים כמו מערכת שעות שלא מסתדרת או משהו כזה) אפשר להתקשר למנהלת או לשלוח מייל והיא תמיד מטפלת בזה מיד.
המנהלת גם כל הזמן בקשר עם הבנות, לשמוע ולראות שהכל בסדר באמת, מכל הבחינות.
מקום מעולה!
תודה רבה!
לדעתך בת מרקע ליטאי תוכל להשתלב?
המזכירה אמרה לי שבמבחר הן כן לומדות יחד עם קבוצות אחרות.
מענייו אותי איך מצליחים לפקח ולתת מעטפת.
אני חוששת כ"כ שיצר שכרו בהפסדו...

• הוסף לסימניות
אני לא יודעת מה במבחר כי אני לומדת מקצוע אחר.
אבל אני יכולה להגיד לך שמבחינת מכלול יש פיקוח הדוק מאד והם לוקחים אחריות על הבנות,
מטפלים בכל עניין ברצינות וביעילות.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה