מה הכוונה שימוש מסחרי????תודה עצומה מועיל מאד
(אשמח לדעת האם ניתן להשתמש בשימוש מסחרי?)
נראה לי שהכוונה זה לעצב כאילו לאחרים בתשלום עם הרקעים האלהמה הכוונה שימוש מסחרי????
מהמם! יישר כח גדול!
תודה על המחמאות - הן לא מגיעות לילא נשמע הוגן במיוחד, לקחת מאנשים כסף על עיצוב של משהו אחר..
@bmv כל הכבוד על הנתינה.., עיצוב יפה מאד!
(אם לא היותי גרפיקאית.. הייתי משתמשת בזה גם..)
שבוע טוב תודה על השיתוף אם אני עושה את זה לגן ילדיםתהנו- הרקע של התמונות שקוף
פשוט שמים תמונה של הילד/ים מתחת למסגרות האלה
מוסיפים כיתוב ושולחים לסבתות
והעיקר -
שתהיה לכולנו שנה טובה ומתוקה!!!צפה בקובץ המצורף 720093צפה בקובץ המצורף 720092צפה בקובץ המצורף 720093
תודה עצומה מועיל מאד
(אשמח לדעת האם ניתן להשתמש בשימוש מסחרי?)
אם זה לא למטרות רווח בשמחה עצומה...שבוע טוב תודה על השיתוף אם אני עושה את זה לגן ילדים
זה בעיה?
מבחינת פריפיק, צריך לציין שזה הורדה מהאתר שלהם?
קנית את התמונות?תהנו- הרקע של התמונות שקוף
פשוט שמים תמונה של הילד/ים מתחת למסגרות האלה
מוסיפים כיתוב ושולחים לסבתות
והעיקר -
שתהיה לכולנו שנה טובה ומתוקה!!!צפה בקובץ המצורף 720093צפה בקובץ המצורף 720092צפה בקובץ המצורף 720093
זה מאוד פשוט.סליחה על הבורות, אבל איך אני שמה מתחת תמונה?
קודם כל תודה רבה רבהזה מאוד פשוט.
1. מעלים את 'תמונת הרקע' על קובץ וורד,
2. עומדים עם העכבר על ה'תמונת רקע' ולוחצים מקש ימין ובוחרים ב'עיצוב תמונה'.
3. בחלונית הצדדית שתיפתח לוחצים על הקטגוריה הראשונה מצד ימין 'מילוי וקו', בוחרים ב'מילוי של תמונה או מרקם'.
4. בחלונית התחתית שתיפתח לוחצים על 'מקור תמונה' ומוסיפים את התמונה המבוקשת של ילדכם.
ומשחקים עם מיקום התמונה בייחס לתמונת הרקע בלעלות / להוריד את אחוזי ה'היסט שמאלה' ה'היסט ימינה' 'היסט עליון / תחתון' וכו'.
כמובן אפשר להוסיף כיתוב עם גלישת כיתוב מאחורי הטקסט. ולשחק שם בשאר האופציות של העיצוב.
5. אחרי שגמרתם לעצב, פשוט עומדים על התמונה כולה ולוחצים מקש ימין ו'שמירה כתמונה' עדיף לבחור בקובץ JPEG.
את הקובץ הגמור תמצאו בתיקית התמונות שלכם במחשב.
בהצלחה.
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: אבסולוט פרימה בלרינה, חלומות ירוקים, Harmonyapro ועוד 113 משתמשים116 //