מסדרון צר וארוך

• הוסף לסימניות
מה אפשר לעשות בכדי לתת תחושה של יותר רחב?

• הוסף לסימניות
מראות....

• הוסף לסימניות
כל ענין שהוא בקיר יכול לעזור,לדוג' חלוקה של הקיר ל-2 עם סרגל שירן באמצע וכדו'
והכי חשוב תאורה נכונה קריטית בכזה מסדרון...

• הוסף לסימניות
ל"חמם" את הקיר בסוף המסדרון- לצבוע/ לקשט בצבע חם זה מקרב אותו '( צבע חם זה לא אומר צהוב /אדום גם ירוק יכול להיות חם /קר תלוי בגוון)
להדגיש פסי רוחב ולא אורך במסדרון , לדוגמא - ריצוף פסים שמונחים לרוחב ,תקרה עם הדגשי רוחב
גם תאורה מרחיבה ומוסיפה אשליית גודל , אפשר לעשות תאורה נסתרת מתקרה רק לא רק לאורך המסדרון - כי אז נשיג תוצאה הפוכה של הדגשת האורך - לכן יש לשלב תאורה גם ברוחב וגם באורך

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
אני עיצבתי מסדרון כזה באמת ארוך
חפרנו 2 נישות שנתתי להם דגש עם תאורה יצא מהמם,ושיחקתי עם מסגרות של פרופילים,חלום לא הרגישו בכלל את האורך
כרגיל אין לי תמונה

• הוסף לסימניות
הרבה תאורה,שילוב לדים וגו

• הוסף לסימניות
לא להנמיך עם בוידע'ם
ולתת דגש עם תאורה
כמובן שגם פרופילים....;)

• הוסף לסימניות
היה לי תכנון של דירה עם מסדרון צר וארון. יצרתי תאורה של פסי לד לרוחב המסדרון. ז"א בתתי 3 פסי תאורה על הקיר בערך במרכז המסדרון והפס המשיך בתקרה בערך עד האמצע(שיחקי עם הגובה והאורך בשלושת הפסים, שלא יהיו שווים).חבל שאין לי תמונה, זה גם משמש כתאורה למסדרון, גם שובר את האורך וגם יצא ב"ה מאד מיוחד.

• הוסף לסימניות
מסדרון ארוך שעברו בו לפחות 2 צינורות לרוחבו, הוספתי עוד כמה סינרי גבס שיצור תחושה חזרתית עם פסי לד שקועים.
דיברתי איתם על צבע יותר דומיננטי לקורות אבל הם הלכו על משהו מאד עדין, טיפה צבע
IMG_20180128_121054.jpg

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
היה לי תכנון של דירה עם מסדרון צר וארון. יצרתי תאורה של פסי לד לרוחב המסדרון. ז"א בתתי 3 פסי תאורה על הקיר בערך במרכז המסדרון והפס המשיך בתקרה בערך עד האמצע(שיחקי עם הגובה והאורך בשלושת הפסים, שלא יהיו שווים).חבל שאין לי תמונה, זה גם משמש כתאורה למסדרון, גם שובר את האורך וגם יצא ב"ה מאד מיוחד.
את חייבת להשיג תמונה

• הוסף לסימניות
@רותי וינברג המסדרון מאד יצירתי וחמוד.
להערכתי זה לא בתקן אורך המסדרון לעומת ה"רוחב" שלו.
הכל יכול להיות, בדירה צרה וארוכה במיוחד לפעמים חורגים מהתקן, בלי לזלזל בו כמובן...
משום מה זה לא נראה בית פרטי, יותר משרד.
ובמשרדים בהחלט את רואה כאלו מעברים...
דווקא בית פרטי :rolleyes:

• הוסף לסימניות
משום מה זה לא נראה בית פרטי, יותר משרד.
ובמשרדים בהחלט את רואה כאלו מעברים...
דוקא במבני ציבור מאד חשובלשמור על תקנים
בבית -זה בעיה שלהם ,שיתמודדו!
להערכתי המסדרון פה לא יותר מ-70 :(

• הוסף לסימניות
בגלל האורך, רוחב הפרוזדור נראה צר.
עושה רושם שהריצוף הוא של 60. ולכן רוחב הפרוזדור הוא כמטר.

• הוסף לסימניות
בגלל האורך, רוחב הפרוזדור נראה צר.
עושה רושם שהריצוף הוא של 60. ולכן רוחב הפרוזדור הוא כמטר.
לי זה נראה כ-45 ס"מ,מעניין :rolleyes:
להערכתי המסדרון פה לא יותר מ-70 :(
הגזמת לחלוטין! שאתכנן מסדרון של 70???
המסדרון כאן נע בין 90 בחלק הצר שלו ל- 1 מ' בחלק הרחב.
גם זה פחות ממה שרצוי בכזה אורך, אבל נתוני הדירה כאן היו בעייתיים בפרופורציה שלהם...

• הוסף לסימניות
הגזמת לחלוטין! שאתכנן מסדרון של 70???
המסדרון כאן נע בין 90 בחלק הצר שלו ל- 1 מ' בחלק הרחב.
גם זה פחות ממה שרצוי בכזה אורך, אבל נתוני הדירה כאן היו בעייתיים בפרופורציה שלהם...
אם ככה התמונה לא טובה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה