מסד הנתונים בנגן סנדיסק לא מתעדכן

• הוסף לסימניות
העתקתי מוזיקה לנגן sansa clip voice וברשימת האמנים הוא מציג לי רק אמן אחד מבין האמנים (ותחתיו את כלל האלבומים, גם של האמנים האחרים). ניסיתי למחוק את השירים של אותו אמן, ובמקומו הופיע ברשימה אמן אחר, אבל שוב רק אחד מתוך כמה שקיימים. אם מישהו יודע להסביר את תופעת הטבע הזו, שיקום ויאמר. זה קורה גם כשסנכרתי את המוזיקה במדיה פלייר מהמחשב.

• הוסף לסימניות
מה יעזור עריכת התגיות, אם כבר יש תגיות מסודרות לכל הרצועות?
התוכנה מתקנת את התגיות של הקבצים (את הקידוד)
אם כבר יש תגיות, תעשה כך:
תכנס לכונן הנגן במחשב ובשורת החיפוש תקליד *.*
כעת תופיע רשימה של כל הקבצים בנגן
גרור את כולם למסך התוכנה
בחר את הכל (Ctrl+A) ושמור (Ctrl+S)
באופן זה התוכנה שומרת מחדש את התגיות ובעצם מתקנת אותם

• הוסף לסימניות
חסום אצלי הורדת התוכנה, אם מישהו יטרח ויעלה - אשמח.
לציין אולי זה יעזור, מדובר בשיעורים מקול הלשון.

• הוסף לסימניות
בין כמה הוא?

אם הוא לא ותיק ממשו אחריות

אם הוא ותיק יש מצב שצריך להתייאש

הכמות קריאה כתיבה שם הגיעה לקיצה ולכן האחסון נדפק

פשוט רכיב האחסון דפוק שם זה הכל.....

ככה אני משער ואולי אני צודק

כי ראיתי לא 1 ולא 2 שהגיעו לגבורות וכו וכו

• הוסף לסימניות
בין כמה הוא?

אם הוא לא ותיק ממשו אחריות

אם הוא ותיק יש מצב שצריך להתייאש

הכמות קריאה כתיבה שם הגיעה לקיצה ולכן האחסון נדפק

פשוט רכיב האחסון דפוק שם זה הכל.....

ככה אני משער ואולי אני צודק

כי ראיתי לא 1 ולא 2 שהגיעו לגבורות וכו וכו

חדש מהאריזה...
אבל זו סיבה להתלונן לאחריות (KSP)?

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
חדש מהאריזה...
אבל זו סיבה להתלונן לאחריות (KSP)?

עכשיו הבנתי סיפור אחר....

כן מצליחים להעתיק שישירם רק האמנים מוצגים לא נכון,

זה יכול להיות כי אתם במחשב האמנים לא מסודרים בפרטי השיר

אם כל השירים בסוף נמצאים הכל טוב

(אני בחים לא השתמשתי דרך האמנים - רק בתיקיות ...) לא יותר נוח?

• הוסף לסימניות
(אני בחים לא השתמשתי דרך האמנים - רק בתיקיות ...) לא יותר נוח?
אני גם. מהסיבה הפשוטה שלרוב אנשים מגדירים את שמות הקבצים והתיקיות לפי אמנים-אלבומים-שירים, ולא עורכים את תגיות המוזיקה.
רק מה, בקול הלשון כן טורחים לערוך את התגיות, ולעומת זאת את שמות הקבצים הם משאירים חסרי פשר - מספרים סתמיים. כך שבכמות גדולה של שיעורים אין דרך אחרת להתמצא.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה