מידע שימושי מסוכן לנסוע לכותל?

• הוסף לסימניות
השאלה שחוזרת על עצמה מדי פעם...
דחוף לי לדעת.
שמעתי שביטלו את קוי 1 ו3 בגלל זה והחזירו.
מישהו יודע מה המצב כעת?
תודה רבה!

• הוסף לסימניות
מישהו?
דחוף לי לדעת.

• הוסף לסימניות
נראה לי שיותר בטוח ללכת דרך שער יפו ברגל
מאשר לנסוע ברחוב "סולטן סולימאן" בתוך קופסת זכוכית ופח במהירות 15 קמ"ש
אבל עכשיו נראה לי שרגוע

• הוסף לסימניות
תודה!
קו 1 ו3 לפחדנים כרגע עדיף שלא?

• הוסף לסימניות
יש ליד ממילא את הקווים- 83 ו- 2 שנוסעים ממש עד הכותל דרך הרובע
ויש את קו 38 שמגיע לרובע
זה בעצם מיניבוסים של סופרבוס
מאד נוחים ובתדירות גבוהה
ממליצה מאד!

• הוסף לסימניות
@אלישבע רבקה
יכולה לתת לי פירוט מדויק איך אני נוסעת מבני ברק?
בשמחה
אני לא בדיוק מכירה את בני ברק ומסלול האוטובוס... אבל מה שאת צריכה לעשות זה לרדת בתחנה שקרובה לרכבת הקלה (שרי ישראל נגיד) שימי לב שאת לוקחת רכבת לכיוון חיל האוויר ולא להר הרצל...
תרדי בתחנת ממילא, מהתחנה תמשיכי ברגל עד הרמזורים שם, תחצי, תמשיכי עוד קצת בירידה ושם התחנה

• הוסף לסימניות
הייתי בשבת אחה"צ
הלכתי דרך שער שכם עם אח שלי (היינו היהודים היחידים......)
כל כמה מטרים יש נקודת משטרה (וגם פעם אחד עשה לי איזה ערבי פרצוף מאיים.....)
במוצ"ש חזרתי עם אוטובוס קו 3 (אגב אם אתם לא יודעים, אז האוטובוסים הראשונים אחרי שבת הם בחינם)
הכל הלך חלק וכרגיל ללא אירועים מיוחדים

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה