עזרה מסוכן לנסוע לכותל?

• הוסף לסימניות
''בבירה שלנו''
תזכורת קטנה אנחנו בגלות
רק פעם הגלות הייתה בחו''ל ושם פחדנו
היום היא בארה''ק ופה מפחדים.
אבל תסכים איתי שלפני שנה לא פחדת ככה...
לפני שנה הערבים לא התנשאו מעלינו אע"פ שהיינו בגלות.

• הוסף לסימניות
אני לא מבינה...
יש עדיין אנשים שלוקחים ברצינות את האיומים של חמאס?
הם פעם ביומיים מאיימים שיזרקו אותנו לים...
לא חושבת שזה בעיה של ונשמרתם ללכת לכותל אני הולכת בכל הזדמנות שאני בירושלים
בפסח הזה עוד לא הספקתי ואני מקווה להספיק להגיע עד סוף החג לכותל

• הוסף לסימניות
שימו לב אולי בגלל זה מסוכן לנסוע לכותל
אבי מוסקוב: פקחים עוברים בין אוטובוסים סמוך לכותל ונותנים דוחות לנוסעים, זאת למרות שרבים מהנוסעים אינם יכולים לתקף את הרב-קו בשל הצפיפות.

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
גם אני הייתי ודווקא היה מלא....מבחינת תחבורה היה סבבה לגמרי אולי לחכות 5 דקות
לא מפחיד על אף ההרתעה של חמאס שיפצצו את ברכת הכהנים.......

• הוסף לסימניות
אבי מוסקוב: פקחים עוברים בין אוטובוסים סמוך לכותל ונותנים דוחות לנוסעים, זאת למרות שרבים מהנוסעים אינם יכולים לתקף את הרב-קו בשל הצפיפות.

• הוסף לסימניות
כתבתי את הפוסט סתם כדי לראות אם הנושא נכנס למעקב כי אני משתמש חדש
אל תתיחס לתוכן
(ואני ישמח לדעת איך אני כותב תגובה בלי לקבל התראות לאימייל)

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
כתבתי את הפוסט סתם כדי לראות אם הנושא נכנס למעקב כי אני משתמש חדש
אל תתיחס לתוכן
(ואני ישמח לדעת איך אני כותב תגובה בלי לקבל התראות לאימייל)
נראה לי ככה
1681082288629.png

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה