מחר למשל, מסוכן ללכת למלחה? יש מתיכות עדיין?לכן אני לדוגמא לא הלכתי לקניון מלחה היום על אף שרציתי...
מה דחוף בעצם?
אם היה לי איזה רופא שם, אז סבבה הייתי הולכת, כי בכל אופן מקום מאובטח, מצולם וכו וכו'
אני בכללי בדעה שאם יש מצב ביטחוני מתוח, כמה שפחות לצאת עדיף.
אבל כל אחד יעשה כמובן מה שהוא חושב...
מבחינת הקרונה או הערבים??מחר למשל, מסוכן ללכת למלחה? יש מתיכות עדיין?
איפה אפשר לברר?
מה נשאר????? רמות פולין?ממש לא מסוכן.
ירושלים הכי בטוחה עכשיו. המצב פה בינתיים הכי רגוע משאר האזורים בארץ (ברוך ה' טפו טפו)
מה שכן, להימנע מלהסתובב במקומות כמו שער שכם, שער יפו, עיר העתיקה, ממילא, שמעון הצדיק, רכבת הקלה, וכל מקום שיהודים וערבים מסתובבים בו יחדיו.
מסוכן להגיע לכותל?מבחינת הקרונה או הערבים??![]()
?זה תלוי עם זה בגדר מקום חרדי...
ערבים................מבחינת הקרונה או הערבים??![]()
כן זה היה כוונתי?
הכוונה לקורונה?
למלחה לא אמורה להיות שום בעייה........ערבים................
את ירושלמית?למלחה לא אמורה להיות שום בעייה........
אני יכולה להגיד לך שהמצב שלפני חודש(אז במלחמה)לא אותו מצב כמו עכשיו(זאת אומרת שזה בהרבה יותר טוב)את ירושלמית?
אני לא.
והבנתי שיש שם הרבה ערבים
מתוח בירושלים כעת?
אני מירושלים, לא מבינה אפילו את השאלה.את ירושלמית?
אני לא.
והבנתי שיש שם הרבה ערבים
מתוח בירושלים כעת?
מלחה מלא חמולות עם אף למעלה, למי שזה מפריע לו.אני יכולה להגיד לך שהמצב שלפני חודש(אז במלחמה)לא אותו מצב כמו עכשיו(זאת אומרת שזה בהרבה יותר טוב)
נסעתי לכותל בלי שום בעיות
לא חושבת שצריכים לפחד כי כבר עברנו את המצב הזה(בתקוה שלא יחזור)
אני לא יכולה להגיד לך שהמצב מחר לא יתפרץ והכל יעבור חלק.......
אבל זה בגדול פחות או יותר
לגבי מלחה עוד יותר אין לך מה לחשוש(אולי מהקרונה)
המסכה לא מחסה את האף??מלחה מלא חמולות עם אף למעלה, למי שזה מפריע לו.
לגבי קורונה-מסכות חובה, לא מכניסים בלי.
מעקמת את האזניים אבל לא סותמת אותם...מוזיקה בקולי קולות צרחות ושאר ירקותהמסכה לא מחסה את האף??![]()
כל זה קיים לך בכל קניון!!מעקמת את האזניים אבל לא סותמת אותם...מוזיקה בקולי קולות צרחות ושאר ירקות
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים