- הוסף לסימניות
ידעתם שביוני הקרוב גוגל תפסיק לתמוך בשירות ההאנגאאוטס?
נתקלתי בזה עכשיו -
http://haredimnet.co.il/forum.php?article_id=3967
נתקלתי בזה עכשיו -
http://haredimnet.co.il/forum.php?article_id=3967
אני בנטפרי וזה פתוח ליסקייפ?
זה פתוח בנטפרי?
זה חינמי?
תלוי ברמת החסימה בנטפרי, יש הגדרות מסויימות שבהם זה חסום.אני בנטפרי וזה פתוח לי
ולדעתי זה חינם כי אני משתמשת בזה בלי לשלם
זה בתשלום?לקבוצות או להתכתבויות סתם?
לקבוצות יש את slack.com
פלטפורמה נוחה מאד לקבוצות. כולל התכתבות אישית בין היוזרים והתכתבות בקבוצה, כמו"כ אופציה של יצירת ערוצים כל אחד בנושא אחר.
צריך שתהיה מצלמה במחשב/מסךאני בנטפרי וזה פתוח לי
ולדעתי זה חינם כי אני משתמשת בזה בלי לשלם
למה?צריך שתהיה מצלמה במחשב/מסך
כך ידוע לי אלא אם כן יש עוד סקייפ שאני לא מכירה.למה?
כך ידוע לי אלא אם כן יש עוד סקייפ שאני לא מכירה.
הגבתי לתגובה הלא נכונהחשבתי שכתבת על סלק.
מה איתו?
הוא דורש מצלמה?
בתודה מראש!
יש להאנגאאוטס כרטיסיה נפרדת Google Hangoutsאם תהיה אופציה אוחרת, זה יהיה אפילו יותר טוב.
האנגאאוטס ברובו זה בזבוז זמן, ואם יהיה שירות כזה בנפרד מהכרטיסייה של גי'מייל זה דווקא יביא תועלת.
וואו תודהיש להאנגאאוטס כרטיסיה נפרדת Google Hangouts
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים