מידע שימושי מסוננים? תתחילו לחפש תחליפים ל Hangouts של גוגל

• הוסף לסימניות
יש רעיונות מוצלחים לתחליף????
אני משתמשת המון וזה חשוב לי

• הוסף לסימניות
לקבוצות או להתכתבויות סתם?
לקבוצות יש את slack.com
פלטפורמה נוחה מאד לקבוצות. כולל התכתבות אישית בין היוזרים והתכתבות בקבוצה, כמו"כ אופציה של יצירת ערוצים כל אחד בנושא אחר.

• הוסף לסימניות
לקבוצות או להתכתבויות סתם?
לקבוצות יש את slack.com
פלטפורמה נוחה מאד לקבוצות. כולל התכתבות אישית בין היוזרים והתכתבות בקבוצה, כמו"כ אופציה של יצירת ערוצים כל אחד בנושא אחר.
זה בתשלום?
לי יש את זה מהעבודה אבל אני צריכה שיהיה לי עם מי להתכתב...
חוץ מאתך כמובן;););)

• הוסף לסימניות
זה בתשלום?
לי יש את זה מהעבודה אבל אני צריכה שיהיה לי עם מי להתכתב...
חוץ מאתך כמובן;););)
אני חושבת שיש נפח מסוים בחינם.
בכל מקרה נפח די גדול

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
אם תהיה אופציה אוחרת, זה יהיה אפילו יותר טוב.
האנגאאוטס ברובו זה בזבוז זמן, ואם יהיה שירות כזה בנפרד מהכרטיסייה של גי'מייל זה דווקא יביא תועלת.
יש להאנגאאוטס כרטיסיה נפרדת Google Hangouts

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה