זמן הגאולה
משתמש צעיר
- הוסף לסימניות
בימים האחרונים , כמעט כל סרטון יוטיוב שאני מנסה לפתוח מופיעה לי הודעת שגיאה. נתקלתם בזה גם?
לא, זה סרטונים מאושרים. אחרי כמה דקות הם נפתחים לי.זה לא בטעות
הסרטון פשוט נחסם (זה קורה בד"כ אחרי שהסרטון הבא רץ אוטומטית)
נפתח לי בEDGE אבל זה לא נח לפתוח כל פעם בEDGEגם אצלי זה קרה שבוע שעבר והיום חזר לעבוד בלי שפניתי לנטפרי
נפתח לך בגלישה בסתר? ,תנסה לפנות לנטפרי עם הקלטת מסך
נפתח לי בEDGE אבל זה לא נח לפתוח כל פעם בEDGE
תשאיר פניה לנטפרי עם הקלטת מסך
קורה המון לאחרונה יש להם איזה תקלה רצינית כנראה אפילו קול הלשון ביוטיוב כמו הרב בידרמן לא עבדבימים האחרונים , כמעט כל סרטון יוטיוב שאני מנסה לפתוח מופיעה לי הודעת שגיאה. נתקלתם בזה גם?
צפה בקובץ המצורף 1938632
אפשר לשים תמונה? לא מוצאת את זה..קרה לי גם
בסוף חסמתי את שמירת נתנוים מהאתר
עושים את זה ב2 פסים והעיגול שיש בצד שורת כתובת האתר
שם יש הגדרות לאתרים
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: המעניינת.1 //