דרוש מידע מסופי אשראי קטנים - למגבית פורים

• הוסף לסימניות
שלום לכולם
עקב מגבית ימי הפורים הממשמשים ובאים
אני מעוניין שיהיה לי בימי הפורים כמות די גדולה של מסופי אשראי כמה שיותר קטנים כדי שמתרימים של המוסד שאני צריך בשבילו יוכלו להסתובב עם זה
מישהו יודע או מכיר מה הדרך הכי טובה להשיג דבר כזה?
כי הבנתי שדרך נדרים פלוס זה קצת מורכב א. זה יוצא די יקר, ב. הם מר"ח אדר משכירים עם הגבלה של 7 מסופים למוסד...
השאלה האם ישנם עוד חברות שמשכירות דבר כזה או שאולי בכלל עדיף לקנות את זה עם השקעה חד פעמית

אשמח לכל מידה בעניין
תודה רבה

• הוסף לסימניות
שלום לכולם
עקב מגבית ימי הפורים הממשמשים ובאים
אני מעוניין שיהיה לי בימי הפורים כמות די גדולה של מסופי אשראי כמה שיותר קטנים כדי שמתרימים של המוסד שאני צריך בשבילו יוכלו להסתובב עם זה
מישהו יודע או מכיר מה הדרך הכי טובה להשיג דבר כזה?
כי הבנתי שדרך נדרים פלוס זה קצת מורכב א. זה יוצא די יקר, ב. הם מר"ח אדר משכירים עם הגבלה של 7 מסופים למוסד...
השאלה האם ישנם עוד חברות שמשכירות דבר כזה או שאולי בכלל עדיף לקנות את זה עם השקעה חד פעמית

אשמח לכל מידה בעניין
תודה רבה
איזה סדר גודל של מכשרים אתה צריך?

• הוסף לסימניות
יש חברת 'תורם' בירושלים המספר שלהם הוא 02-3723494 ויש שם כמה מסלולים לבחירה
בהצלחה

• הוסף לסימניות
תסתכלו על התאריך ובבקשה לא להעלות סתם אשכולים

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה