מסחטת הדרים

• פותח הנושא mc
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
אני רוצה לקנות מסחטה לפרות הדר.
חשובים לי החוזק והאיכות
ושלא יידרש מאמץ יתר בסחיטה,
לכן אני הולכת על חשמלי.
מה אתם ממליצים?
מסחטה כמכשיר נפרד, מסחטה שמתחברת למיקסר (יש לי בוש. קיים חלק כזה?)
איזו חברה?
אשמח על כל מידע
תודה

• הוסף לסימניות
לנו יש של פיליפס - היא נוחה מאוד, קומפקטית להפליא ועובדת מצוין. סחטנו בה בפסח האחרון במשך כמה שעות 35 ק"ג תפוזים ולימונים. לפני כן היתה לנו מסחטה מעצבנת (שכחתי של איזו חברה) שנתקעה כל רגע בגלל סיבי הפרי וממש שמחנו שהתקלקלה...

• הוסף לסימניות
עוד המלצות?
אשמח לשמוע

• הוסף לסימניות
אני חושבת שגם בחשמלית יש את המאמץ של להחזיק את הפרי
שנים השתמשתי בפסח במסחטות חשמליות
כולן טובות ונחמדות
עד שעברתי למסחטה ידנית ברזל כמו שיש בחנויות לממכר מיצים
עולה כ200 שח ופתחתי את העיניים
הן מבחינת קלות ההכנה והנקיון אח"כ
והן מבחינת הכמות שזה מצליח להוציא מכל פרי

אם את עדין מתעקשת על חשמלית
אז היה לי בראון עד שקניתי את הנל והיא היתה מצוינת

• הוסף לסימניות
מנסיון עם שתיהם
המסחטה החשמלית של אלקטרו חנן סוחטת את כל הפרי והידית ברזל לא(הדגם הגדול שהוא יותר יקר)
מה שכן היא פותרת את בעיית הכנימות ונגישה הרבה יותר אין לה הרבה חלקים ולא צריכה שקע(עומדת קבוע על השיש)

בהצלחה!

• הוסף לסימניות
מחפש סוחט רימונים? מישהו משהו טוב? ומחיר ? חברה? תודה

נערך לאחרונה ב:

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה