מידע שימושי מסחטת מיץ פירות קשים וירקות

• הוסף לסימניות
יש לך מסחטת מיצים של ירקות קשים ?

מחפשת מידע והמלצות לפני קניה !! (להכנת מיץ הבריאות של הרבנית קנייבסקי ע"ה)

• הוסף לסימניות
אם קראת את הכתבה של עיתון לבית בשבוע שעבר, אז השבוע יש שם המלצה למכשיר מיצים,
רשום שם שמחיר למכשיר טוב נע בין 300 ל400 ש"ח,
הם המליצו על סול.
ורשמו שמכשיר שעולה בסביבות ה200 ש"ח הוא רק 400 ווט ולא יחזיק מידי הרבה זמן.

• הוסף לסימניות
המלצה שלי מנסיון:
כמה שיותר קטן. אחרי ההתלהבות הראשונה זה מתחיל להימאס, ואז זה תופס סתם מקום במטבח. אולי כדאי לקנות משהו דקורטיבי שלפחות לא יעצבן בעיניים.

• הוסף לסימניות
שווה להשקיע את הכסף והמאמץ במיץ? אני לא מבינה איך הרעיון הזה נכנס חזק כל כך. במחיר הזה אפשר להועיל לבריאות בעוד דרכים, לא?
רק שואלת.

• הוסף לסימניות
שווה להשקיע את הכסף והמאמץ במיץ? אני לא מבינה איך הרעיון הזה נכנס חזק כל כך. במחיר הזה אפשר להועיל לבריאות בעוד דרכים, לא?
רק שואלת.
הרבנית קניבסקי ע"ה הכניסה את הרעיון הזה חזק כל כך.
רק עניתי.

• הוסף לסימניות
גם אני מתעניינת בקנייה של מסחטה, האמת אחרי שקראתי את הכתבה ב"לבית" די השתכנעתי...
מישהי יודעת מה הטעם של המיץ?
וגם ראיתי שיש מסחטות זולות ב150 שקל, האם יעשה את העבודה?

• הוסף לסימניות
מישהי ניסתה את המיץ בעצמה במשך תקופה?

• הוסף לסימניות
גם אני מתעניינת בקנייה של מסחטה, האמת אחרי שקראתי את הכתבה ב"לבית" די השתכנעתי...
מישהי יודעת מה הטעם של המיץ?
וגם ראיתי שיש מסחטות זולות ב150 שקל, האם יעשה את העבודה?

• הוסף לסימניות
הכתבה ב'לבית' הייתה משכנעת ביותר, בעלי רץ לקנות את המסחטה ועכשיו אני אחרי שתיית המיץ, הטעם לא מלהיב אך גם לא גרוע, נסבל בהחלט, לא יודעת אם זה פסיכולוגי אבל אני מרגישה יותר טוב, יש לי תחושה שזה ניקה לי את הגוף...

• הוסף לסימניות
רק שואלת.
באילו דרכים? אשמח לפירוט.

וללכת לרופאים?
למרפאים למיניהם? טבעונים, נטורופתים וכו'?
ולרוץ אחרי סוג הברזל שסוף סוף יעשה את העבודה?
ולהסתובב בעולם כמו סמרטוט?

גם אני רוצה לקנות את המכשיר,
אבל בינתיים הרעיון נדחה בגלל חוסר מקום במטבחי הפצפון
:(

• הוסף לסימניות
מסחטה קטנה וקופמקטית של "constructa" עושה את העבודה יופי! בגדולה ניתן להכניס את המלפפון והגזר שלמים ובקטנה יש לחצות ל2. אך המכונה תופסת פחות מחצי מקום. ואם אני לא טועה הן עם אותו מספר וואט, שהיה משמעותי גבוה יותר משאר החברות. עלה כמדומתני 250 ש"ח וגדול 590 ש"ח.

• הוסף לסימניות
המתכון המדיוק -
2 מלפפון
2 גזר
1 תפוח
1 סלק חי
1 פלפל ירוק

לחיזוק, העלאת ההמוגלובין, ועוד דברים טובים

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
הם כתבו השבוע שהרבנית המליצה דווקא פלפל ירוק כהה

• הוסף לסימניות
אני לא מבינה - כמה פעמים צריך לשתות? כל יום?
ולמה זה עוזר דווקא כשזה מיץ ולא ירקות בצורתם המקורית?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה