מצטרף לשאלה.
@Tweenset את מעוניינת לשתף האם עברת קורסים כלשהם? ובאיזו שיטה עבדת? (דרופשיפינג, ארביטראג', פרייבט לייבל)
באמזון פרייבט לייבל.
אני שמעתי על הרבה שעבדו בכל השיטות שהוזכרו.
לדעתי דרופ שהיא הכי מסוכנת מבחינת החשבון - שאמזון יכולים לעלות ע"כ ולסגור את החשבון - היא עדיין הכי עדיפה כי היא מינימום סיכון.
פרייבט היום הוא מאד מאד קשה! כל מוצר טוב שתצליחו למצוא תוך חודשיים יצוצו כמה וכמה מוכרים חדשים, והמפה תראה אחרת.
עד שתסיימו לאשר ולייצר את מהוצר, תגלו שיש לכם יותר מתחרים ממה שחשבתם.. כולם חדשים ולחלקם שיטות שיווק שישאירו אתכם מאחור.
בכל זאת אין לאנשים כאן הרבה מכרים אמריקאיים שיקנו מהמוצר וישאירו פידבק,
מה שאני כותבת הוא בהסתייגות לגרים בארץ.
מי שגר בלונדון/ארה"ב זה אחרת. יש לו סיכוי יותר טוב להצליח. אין לי הרבה זמן להסביר למה, אבל מעובדות בשטח זו המציאות.
וגם שמעתי עדות אישית ממישהו שעבר ללונדון, ומאז הוא הרבה יותר מצליח. כשהוא היה גר בארץ הוא רק אכל מהם קש, וממש לא הצליח להרוויח.
להשקיע במקום כמו אמזון, זה לשים כסף במקום מאד רעוע ולא בטוח. הם יכולים בכל רגע נתון להשעות חשבון/לקדם מוצר שלהם/להעלות עמלות/ ועוד
וגם אם הצלחתם למכור נגלה ראשונה, בד"כ הכסף ילך לרכישת נגלה נוספת והשקעה חדשה. כי זה מחזור..
ובמצב כזה תמיד תנסו להכנס למוצרים חדשים, ושם יתכן מאד שתפסידו את ההשקעה.
ואפשר להגיע להפסדים של אלפי דולרים בקלות רבה.
ואגב, קצב המכירות שהיה לי היה מושא קנאה להרבה מוכרים.. ובכל זאת אני כותבת את מה שכותבת (כיום אני לא מוכרת שם)
הסתייגות נוספת:
מי שיש לו מוצר באמת טוב, ייחודי, עם ביקוש טוב פוטנציאלי, שאפשר להבין מהו דרך תמונה, יכול לנסות למכור שם.
יש לי כמה כללי אצבע חשובים מאד שלא יגידו אותם בקורסים השונים (כי השיטה שלהם שונה, והיתה נכונה ללפני שנתיים + , שאמזון עדיין אפשרו חלוקת מוצרים תמורת ביקורת)
אם אין לכם עדיין מה למכור שם, תשקיעו את הזמן על דברים אחרים
ואל תתפתו לקורסים למינהם, כי אחוז המצליחים באמת מהם הוא אפסי.