מסחר באמזון

• הוסף לסימניות
אשמח לקבל כל מידע אפשר על תחום זה. קורסים וליווי מקצועי, לאחרונה היה מסע פרסום מסיבי של יגאל רז מישהו יודע עליו האם הוא מקצועי או לא? ראיתי באינטרנט פרסומים על שני אנשים אורי פירוז ואורי לוי האם הם מקצועיים או לא? ובאופן כללי האם באופן זה תחום מכניס או לא? (כמובן בהשקעה נכונה)

• תודה
Reactions: S.D
  • הוסף לסימניות
@Tweenset אולי לך יש מידע בנושא ראיתי שבעבר כתבת שאת מוכרת באמזון. תודה.

• תודה
Reactions: S.D
  • הוסף לסימניות
יש ממש בודדים שמצליחים באמזון. כלומר זה לא תחום מכניס גם עם יש השקעה רבה. זה די עניין של מזל. גם באיביי יש את זה. יש דרך אחרת מוכחת יותר שאני מכירה, שנמצאת באתרים: איביי, עלי אקספרס ,זיפי וכמובן אמזון,
יש אפשרות לשווק מוצרים שלהם ולקבל עליהם עמלה מי שקונה את המוצר, למעשה העבודה היא לשלוח קישור לצרכן פוטנציאלי ואם הוא קונה אתה מרוויח עמלה מסויימת. זה כבר הכנסה יותר מוכחת.

• הוסף לסימניות
אני לא ממליצה על מסחר באמזון
הרחבתי על כך באשכולות בעניין בעבר (בתחילה המלצתי, אבל אח''כ המצב השתנה)
היום למי שגר בארץ סיכון מאד מאד גדול.
הרבה יותר רווחי בלי השוואה זה ללמד לסחור באמזון.

• הוסף לסימניות
מי שלא מומחה היום בשיווק ברשתות חברתיות, פייסבוק בעיקר - שלא יחשוב על הכיוון.

• הוסף לסימניות
יש ממש בודדים שמצליחים באמזון. כלומר זה לא תחום מכניס גם עם יש השקעה רבה. זה די עניין של מזל. גם באיביי יש את זה. יש דרך אחרת מוכחת יותר שאני מכירה, שנמצאת באתרים: איביי, עלי אקספרס ,זיפי וכמובן אמזון,
יש אפשרות לשווק מוצרים שלהם ולקבל עליהם עמלה מי שקונה את המוצר, למעשה העבודה היא לשלוח קישור לצרכן פוטנציאלי ואם הוא קונה אתה מרוויח עמלה מסויימת. זה כבר הכנסה יותר מוכחת.
אני לא ממליצה על מסחר באמזון
הרחבתי על כך באשכולות בעניין בעבר (בתחילה המלצתי, אבל אח''כ המצב השתנה)
היום למי שגר בארץ סיכון מאד מאד גדול.
הרבה יותר רווחי בלי השוואה זה ללמד לסחור באמזון.

גם אם לומדים את זה בצורה עמוקה?

בגלל שאני מכירה אנשים שכן מצליחים, אחרי שלמדו את העניין לעמקו ולרחבו,

מאוד מעניינת לשמוע, ורק מנסיון

• הוסף לסימניות

את האנשים שאת מכירה שמצליחים, איך את יודעת שהם אכן כאלה?
סיפרו לך אישית, או שמישהו שמשווק קורס סיפר לך עליהם?
ושאלה נוספת, איפה הם גרים? (ארץ)

• הוסף לסימניות

מצטרף לשאלה. @Tweenset את מעוניינת לשתף האם עברת קורסים כלשהם? ובאיזו שיטה עבדת? (דרופשיפינג, ארביטראג', פרייבט לייבל)

• הוסף לסימניות
בנוגע להודעה זו
אני מניח שהיא מתייחסת לשיטה זו
נכון?

• הוסף לסימניות
יכול להיות, בוא נראה מה היא עונה

• הוסף לסימניות
בוא נהיה מציאותים,
אמזון זה חנות לכל דבר, זה לא השקעה,
ואם עושים מה שצריכים, ולא מתוך פזיזות ו יש סייעתא דשמיא,
לא צריך להיות בעיות, ככה אני מבינה, זה לא נכון?

• הוסף לסימניות
מצטרף לשאלה. @Tweenset את מעוניינת לשתף האם עברת קורסים כלשהם? ובאיזו שיטה עבדת? (דרופשיפינג, ארביטראג', פרייבט לייבל)
באמזון פרייבט לייבל.
אני שמעתי על הרבה שעבדו בכל השיטות שהוזכרו.
לדעתי דרופ שהיא הכי מסוכנת מבחינת החשבון - שאמזון יכולים לעלות ע"כ ולסגור את החשבון - היא עדיין הכי עדיפה כי היא מינימום סיכון.
פרייבט היום הוא מאד מאד קשה! כל מוצר טוב שתצליחו למצוא תוך חודשיים יצוצו כמה וכמה מוכרים חדשים, והמפה תראה אחרת.
עד שתסיימו לאשר ולייצר את מהוצר, תגלו שיש לכם יותר מתחרים ממה שחשבתם.. כולם חדשים ולחלקם שיטות שיווק שישאירו אתכם מאחור.
בכל זאת אין לאנשים כאן הרבה מכרים אמריקאיים שיקנו מהמוצר וישאירו פידבק,

מה שאני כותבת הוא בהסתייגות לגרים בארץ.

מי שגר בלונדון/ארה"ב זה אחרת. יש לו סיכוי יותר טוב להצליח. אין לי הרבה זמן להסביר למה, אבל מעובדות בשטח זו המציאות.
וגם שמעתי עדות אישית ממישהו שעבר ללונדון, ומאז הוא הרבה יותר מצליח. כשהוא היה גר בארץ הוא רק אכל מהם קש, וממש לא הצליח להרוויח.

להשקיע במקום כמו אמזון, זה לשים כסף במקום מאד רעוע ולא בטוח. הם יכולים בכל רגע נתון להשעות חשבון/לקדם מוצר שלהם/להעלות עמלות/ ועוד

וגם אם הצלחתם למכור נגלה ראשונה, בד"כ הכסף ילך לרכישת נגלה נוספת והשקעה חדשה. כי זה מחזור..
ובמצב כזה תמיד תנסו להכנס למוצרים חדשים, ושם יתכן מאד שתפסידו את ההשקעה.
ואפשר להגיע להפסדים של אלפי דולרים בקלות רבה.
ואגב, קצב המכירות שהיה לי היה מושא קנאה להרבה מוכרים.. ובכל זאת אני כותבת את מה שכותבת (כיום אני לא מוכרת שם)

הסתייגות נוספת:
מי שיש לו מוצר באמת טוב, ייחודי, עם ביקוש טוב פוטנציאלי, שאפשר להבין מהו דרך תמונה, יכול לנסות למכור שם.
יש לי כמה כללי אצבע חשובים מאד שלא יגידו אותם בקורסים השונים (כי השיטה שלהם שונה, והיתה נכונה ללפני שנתיים + , שאמזון עדיין אפשרו חלוקת מוצרים תמורת ביקורת)

אם אין לכם עדיין מה למכור שם, תשקיעו את הזמן על דברים אחרים
ואל תתפתו לקורסים למינהם, כי אחוז המצליחים באמת מהם הוא אפסי.

• הוסף לסימניות
בוא נהיה מציאותים,
אמזון זה חנות לכל דבר, זה לא השקעה,
ואם עושים מה שצריכים, ולא מתוך פזיזות ו יש סייעתא דשמיא,
לא צריך להיות בעיות, ככה אני מבינה, זה לא נכון?
את קונה סטוק ממוצר כלשהו, שולחת למחסנים של אמזון, ואז משווקת אותו.
יש השקעה של המוצר+משלוח+עלויות שיווק

אלא אם כן את עובדת בדרופשיפינג, שזה אחרת.

• הוסף לסימניות
בנוגע להודעה זו

אני מניח שהיא מתייחסת לשיטה זו

נכון?
לא!
דיברתי על פרייבט לייבל.
השיטה הזו של שיווק שותפים יכולה לעבוד בהרבה פלטפורמות.. גם בפרוג למשל.
אם עובדים נכון אין כמעט השקעה..
זה כמו שיווק בלינק שותפים של אליאקספרס, הרבה ניקים עושים את זה.

• הוסף לסימניות
@Tweenset הסיכום של הבעיות בפרייבט לייבל הוא
1. קשה למצוא מוצר טוב מכיון שכמו שאתה מצאת אותו גם אחרים יכולים למצוא אותו, והאחרים האלו יכולות השיווק שלהם עפ"י רוב גבוהות ממכם.
2. שיווק.
3. השיטה של חלוקת מוצרים תמורת ביקורת לא יעילה לישראלים.
4. קושי בהתמודדות עם הכללים/קפריזות של אמזון.
5. התנהלות נכונה עם הכספים, מה מיועד לרווח, ומה מיועד להשקעה נוספת וכו'. (קושי של הרבה עצמאים).

• הוסף לסימניות
את קונה סטוק ממוצר כלשהו, שולחת למחסנים של אמזון, ואז משווקת אותו.
יש השקעה של המוצר+משלוח+עלויות שיווק

אלא אם כן את עובדת בדרופשיפינג, שזה אחרת.

ולפתוח חנות ברחוב זה אותו דבר,
אז את ממליצה לא לפתוח חנות ברחוב?

• הוסף לסימניות
@Tweenset הסיכום של הבעיות בפרייבט לייבל הוא
1. קשה למצוא מוצר טוב מכיון שכמו שאתה מצאת אותו גם אחרים יכולים למצוא אותו, והאחרים האלו יכולות השיווק שלהם עפ"י רוב גבוהות ממכם.
2. שיווק.
3. השיטה של חלוקת מוצרים תמורת ביקורת לא יעילה לישראלים.
4. קושי בהתמודדות עם הכללים/קפריזות של אמזון.
5. התנהלות נכונה עם הכספים, מה מיועד לרווח, ומה מיועד להשקעה נוספת וכו'. (קושי של הרבה עצמאים).
כן.
קושי נוסף זה ניהול המלאי באמזון
מי שגר בארה"ב יכול לאחסן אצלו בבית מלאי, ולשלוח לאמזון כל פעם כמות קטנה בהתאם להתקדמות המכירות.
אבל מי שגר רחוק ושולח את כל הכמות בבת אחת למחסן שלהם, משלם עלויות אחסון לא מבוטלות.

• הוסף לסימניות
ולפתוח חנות ברחוב זה אותו דבר,
אז את ממליצה לא לפתוח חנות ברחוב?
חנות היא בבעלותך.
את בוחרת איך למקם את המוצרים, אין לך מוכר אחר ששם לך בכח פרסומת למוצרים שלו על המדף שמונחים בו המוצרים שלך.
את יודעת מה מצב החנויות באזורך לפני שפתחת את החנות

אין לך פחד שמישהו יבוא ויסגור לך פתאום את החנות תוך כדי פעילות רגילה.
אף אחד לא מעלה לך פתאום מחיר על האחסון במחסן, את יודעת בכמה את מאחסנת והכל מעוגן בחוזה.
ועוד..

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה