משקיע פאסיבי
משתמש רשום
- הוסף לסימניות
בנוסף יש דמי נאמנות באזור 0.025 בכל החברותשני קרנות סל פופולריות לביטקוין:
5139787
5139886
דמי ניהול לשניהם: 0.20
*לא המלצה וכ
בנוסף יש דמי נאמנות באזור 0.025 בכל החברותשני קרנות סל פופולריות לביטקוין:
5139787
5139886
דמי ניהול לשניהם: 0.20
*לא המלצה וכ
האם זה נכון שכיום ניתן לקבל דרך הקישור 250₪ במקום מניה במתנה?
כי אפשר לקנות שם רק חלק מקרנות הנאמנות, וישנם טובים יותר שלא ניתן לרכוש שם.שאלת תם. אם הכי זול לפתוח חשבון בפייר למה רוב הישראלים פותחים חשבונות בברוקרים הרבה יותר יקרים.
כמו אקסלנס מיטב וכ'ו
אי אפשר לקנות שם את מה שהזכרת.מזה בעצם קרן נאמנות?qqq spy
נחשב קרן נאמנות?tqqq sqqqג"כ
ניתן להפקיד לשם באשראי?
אני שואל על פייר
1.קרן סל (ETF) היא קרן השקעות הנסחרת בבורסה כמו מניה, ומאפשרת לך להשקיע בסל מפוזר של נכסים (כמו מניות או אג"ח) במטרה לחקות מדד מסוים, לרוב בעלויות נמוכות.מזה בעצם קרן נאמנות?qqq spy
נחשב קרן נאמנות?tqqq sqqqג"כ
ניתן להפקיד לשם באשראי?
אני שואל על פייר
מה התנאים המלאים במיטב טריד כולל הטבות ??
מצ"ב הפרטים המלאים:מה התנאים המלאים במיטב טריד כולל הטבות ??
כמובן שזה לא באמת בחינםיש אופציות ישראליות ללא דמי ניהול, כמו 5129283(הראל) וזה אפשרי בפייר.
כרגע זה כמעט חינם (0.025 דמי נאמנות, זה חינם.) מצורף קישור:כמובן שזה לא באמת בחינם
ליתר דיוק:תמיד יש את החשש
ואז להיתקע במלכודת מס מתקתקה.שמתישהו יעלו את דמי הניהול, אבל לדעתי שווה לקחת את הסיכון,
ליתר דיוק:
את הסבירות הפשוטה.
ואז להיתקע במלכודת מס מתקתקה.
פתח באירי וסיים באמריקאי.כמה סיבות למה אני מעדיף קרנות ישראליות ע'פ איריות /אמריקאיות
1.יש לא מעט קרנות ישראליות העובדות עם חוזי SWAP (יתרון עצום במס)
2.כשרות בד'ץ ללא חשש ריבית
3.עדיפות לרגולציה ישראלית (בתקופה בה טראפ אומר America First)
4.מס ירושה (במקרה של האמריקאי)
5.עלות זולה יותר לפחות בתחילה(גם אמרקאי יכול לעלות מחיר)
יחד עם זאת אני מבין את האנשים שקונים קרן סל אמריקאית בדיוק כמו שאני מבין אנשים שקונים הרבה ביטוחים. בכדי שלא יפגשו מקרה קיצון ובמקביל קונים לוטו שיפגוש אותם מקרה קיצון.
בקיצור הרעיון ברור כל אחד והטעם שלו...
זה יהיה בתקופה הקרובה, סוף Q3 הכי רחוק, ממקור מוסמך.למישהו ידוע מתי יהיה אופציה של הוראת קבע למיטב?
נכון לעכשיו רק לאקסלנס ופייר יש.
אם אקסלנס הכי זול בגלל חשבון מתקזז + אפשרות לחיוב אוטמטיזה יהיה בתקופה הקרובה, סוף Q3 הכי רחוק, ממקור מוסמך.
מזה Q3 ?זה יהיה בתקופה הקרובה, סוף Q3 הכי רחוק, ממקור מוסמך.
Q3 = רבעון שלישי של השנה.מזה Q3 ?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים