שיתוף מקודם מסחר עצמאי 2025 מתחיל כאן – גלה את ההטבות הכי עדכניות בשוק!

אשכול פעיל - מכיל תוכן שיווקי
מצב
הנושא נעול.
האם זה נכון השמוע שלא ניתן לקנות את כל הקרנות סל בפייר .?
אותי לימד סיפור סליס .
שלא שווה לחסוך כמה שקלים ולקחת סיכון על כל הכסף זה הסיבה שאני פחות ממליץ על פייר או פסגות.
גם אם יותר זול בפער.
צריך להמתין לראות איך זה מתפתח.
מה גם שיש קשר מטרייד בין סליס לפייר ...

אותי לימד סיפור סליס .
שלא שווה לחסוך כמה שקלים ולקחת סיכון על כל הכסף זה הסיבה שאני פחות ממליץ על פייר או פסגות.
גם אם יותר זול בפער.
אין קשר בין פסגות לסלייס.

אותי לימד סיפור סליס .
גם אם יותר זול בפער.
אמרתי שיש קשר בין פייר לסליס טוקלי)
אבל זה נכון גם לפסגות אני לא מכניס כסף עד שהעסק מתייצב גם אם הוא יותר זול.בדיוק כמו בנק הדואר./ירושלים .
הבעיה בסלייס לא הייתה עצם החברה אלא הניירות שהם הציעו לקניה, כלומר אם אתה קונה ניירות של קסם/מגדל/מיטב וכו', כמעט לא יכול להיות בעיה כיון שהנייר רשום על שמך ואין איך לקחת אותו ממך, הבעייה בסלייס הייתה שהם שיכנעו אנשים לקנות ניירות ערך במדינות אחרות שהם מקלט מס וכדו', שאין רישום מסודר של הכסף ודרך זה הצליחו להוציא את הכסף מהארץ, אבל כל עוד הכסף בנייר ערך מסודר בארץ כמעט אין צורה לגנוב את זה ממך, כי תמיד יוכלו למצוא את הנייר בסוף כיון שכל פעולה נרשמת בבורסה וימצאו מי מחזיק את זה בסוף.

הבעיה בסלייס לא הייתה עצם החברה אלא הניירות שהם הציעו לקניה, כלומר אם אתה קונה ניירות של קסם/מגדל/מיטב וכו', כמעט לא יכול להיות בעיה כיון שהנייר רשום על שמך ואין איך לקחת אותו ממך, הבעייה בסלייס הייתה שהם שיכנעו אנשים לקנות ניירות ערך במדינות אחרות שהם מקלט מס וכדו', שאין רישום מסודר של הכסף ודרך זה הצליחו להוציא את הכסף מהארץ, אבל כל עוד הכסף בנייר ערך מסודר בארץ כמעט אין צורה לגנוב את זה ממך, כי תמיד יוכלו למצוא את הנייר בסוף כיון שכל פעולה נרשמת בבורסה וימצאו מי מחזיק את זה בסוף.
מדויק.
אבל עדין יש חברות שגם אם אתה קונה נייר ערך מסודר כמו s&p500במידה והחברה נעלמת אין לך מה לעשות כמו קולמקס .
ההבדל בין זירת מסחר לפלטפורמה מסחר.

מדויק.
אבל עדין יש חברות שגם אם אתה קונה נייר ערך מסודר כמו s&p500במידה והחברה נעלמת אין לך מה לעשות כמו קולמקס .
ההבדל בין זירת מסחר לפלטפורמה מסחר.
אכן, קולמקס זה זירת מסחר.
מה הקשר לפייר ופסגות?

מי שאין לו גישה לאפליקציה יכול להירשם למיטב?

סתם שאלת תם
למה לא כולם פותחים/עוברים חשבון לפסגות?
הם יותר זולים בכל פרמטר, מלבד ההטבה העלומה באקסלנס של פטור מעמלת קנייה מכירה על קרנות מסוימות שלא פורט איזה כן ואיזה לא.

סתם שאלת תם
למה לא כולם פותחים/עוברים חשבון לפסגות?
הם יותר זולים בכל פרמטר, מלבד ההטבה העלומה באקסלנס של פטור מעמלת קנייה מכירה על קרנות מסוימות שלא פורט איזה כן ואיזה לא.
אנשים שנהנים, לא תמיד מנסים לשנות בגלל עלויות מינוריות כאלה ואחרים.

אנשים שנהנים, לא תמיד מנסים לשנות בגלל עלויות מינוריות כאלה ואחרים.
זה לא כזה מינורי לאורך שנים, בפסגות יש עכשיו הטבה לכל החיים של פטור מדמי משמורת שזה 180 ש"ח לשנה ועמלות הכי זולות בכל פרמטר.
מילא מי שיש לו חשבון מסחר של מאות אלפי ש"ח, וגם זה כלכלה התנהגותית. אבל רובם כאן משקיעים חדשים צעירים אם סכומים לא כאלו גדולים כך שבסוף יש לזה משמעות.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.
החלפת המידע בפרום הינה בין משקיעים חובבנים, ואינה מהווה תחליף ליעוץ מקצועי.

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה