- הוסף לסימניות
יואו קמצנית אחת!
יש לך הרי מלאן תמונות נכון?! שחררי עוד לא פעם בשבוע אחד בודד...
התמונה מהממת מלאת רכות!
התמונה מהממת מלאת רכות!
נכתב ע"י יונה יונה;1672861:אגב,
לדעתי החיתוך ברקע מיותר, היה יותר יפה יותר רקע אחיד
(רק אני לא יודעת להחליט באיזה צבע)
,מי גילה לך?!נכתב ע"י נאסד;1672866:יואו קמצנית אחת!
התמונה מהממת מלאת רכות!
נכתב ע"י מלכי אייזנבך;1673111:מתעעעעלללפפפפתתתת לך פה...
{אין לך כח ללאמבולנסים עכשיו?}
אין מילים. רחלי... גדולה מהחיים.
אממממ ... אבל... למה הבובה נראית לי כבר בת חודש?
מה משקל הלידה של הגב'?
נכתב ע"י ח-מ;1673001:צלום מהמם
רק אני חושבת שמציק להסתכל על זה
הפוזה נראית ממש לא נוחה, מקופלת ולא רכה,
אבל יכול להיות שרק אני רגישה![]()
נכתב ע"י frog;1675212:גם לי.
כואב לי הראש בשבילה...
נכתב ע"י frog;1675212:גם לי.
כואב לי הראש בשבילה...
נכתב ע"י RacheliM;1673592:תודה לכולם![]()
,מי גילה לך?!
נראלי אחרי כל הניובורן שיש פה כבר מתחשק להקיא מכל תמונה נוספת...
נכתב ע"י RacheliM;1675410:היא מוסרת תודה על ההזדהות ושולחת אקמולי
תודה![]()
מי אמר לך שלא ראיתי?? אולי תעשי לתינוקות את כל מה שעושים להם עד שהם יוצאים לאויר העולם וגם זה לא יכאב להם....נכתב ע"י יעל א;1675421:אם ככה ממש טוב שלא ראית עובר במעי אימו... הכל היה כואב לך בשבילו![]()
עורכת דין ללא תשלום.נכתב ע"י יעל א;1675424:סליחה???
את כאילו מחפשת תרוצים?
נכתב ע"י frog;1675549:העלבון... כולה אמרתי שהתנוחה לא נראית לי מדי נוחה.
מי אמר לך שלא ראיתי?? אולי תעשי לתינוקות את כל מה שעושים להם עד שהם יוצאים לאויר העולם וגם זה לא יכאב להם....
נעלבת נורא בשביל רחלי?? תרגיעי.
עורכת דין ללא תשלום.![]()
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים