מסיבות בגן ע"ח שעות העבודה. ובעיות הדירוג.

• הוסף לסימניות
כל בוקר או אחה"צ המוקדמות ישנן מסיבות פתיחה אירועי פעילות הכנה להכנה וכד'.
הכל בשעות ע"ח שעות עבודה או המוקדמות או המאוחרות.
אחרי החופש שכולו הלוך חזור בחופשות כפויות. הבוסים קצת מעקמים אף ובצדק.
מדוע תינוק בן שנה שחוזר למעון שרגיל אליו מלפני שבועיים צריך דירוג?
מדוע יש מסיבות פתיחה בשעה ארבע(שמחייבות יציאה מהעבודה שעתיים לפני הזמן לפחות!)
כמובן שבנות הסמינר תפוסות גם הן בכנסי פתיחה.
אני מאוד בדילמה
אשמח לדעת גם את החוק לגבי דירוגים במעונות?
ומה אתם עושים בכלל?

• הוסף לסימניות
אני מניחה שהתינוק חוזר למטפלות חדשות, ואחרי הפסקה של 3 שבועות בהחלט צריך דירוג כל שהוא.
לא שהדירוגים האלו לא מוגזמים לפעמים.

דוקא בנות הסמינרים טרם התחילו ללמוד ולכן יש בייביסיטריות זמינות בקלות יחסית.

• הוסף לסימניות
החוק לגבי הדירוגים - עד כמה שידוע לי, השנה מתחילה ב-27.8, ויום מלא!!
לכן במעון שילדי נמצא קבוצת אמהות דרשה מהמנהלת יום מלא - וקיבלה...

• הוסף לסימניות
אצלנו השנה דווקא מאד השתדלו להתחשב...
במעון עשו רק שעה אתמול מ4-5 אחרה"צ היכרות עם המטפלת החדשה והיום כבר יום מלא!
ובגן של ביתי עשו את מסיבת הפתיחה ביום שישי...

ככה שלפחות בשביל הקטנים לא נאלצתי להפסיד...

• הוסף לסימניות
כן...גם בת"ת של בני ת"ת מוכר וידוע בירושלים כיתת הגנון לא מתחילה ביחד עם כל הת"ת אלא ב1/8 שזה פשוט שערוריה, (נוסף על זה יש כנס פתיחה בשעה 11.00 כולל הורים,ויום אחרי זה ג"כ לומדים עד 11.00) השאלה האם ניתן לעשות משהו?? עד מתי הם יעשו מה שהם רוצים???
האימהות הוותיקות אמרו לי ששנם זה ככה,ואני בתור אמא חדשה לא נעים לי לעשות בלאגן על ההתחלה...ויש לי עוד שבוע לדאוג לו לסידור אחר :(

• הוסף לסימניות
היום הראשון יש יום פתיחה וזה בסדר מבחינת החוק- עד כמה שידוע לי.
החל מהיום השני- הורים לילדים ממשיכים רשאים להשאיר את הילד עד 4.00.

• הוסף לסימניות
לא נראה לכם שהילדים צריכים להתרגל?
נכון שזה קשה הדירוג הזה, ומעצבן! אבל לילד לוקח זמן להתרגל ואני מבינה את זה.

• הוסף לסימניות
אני חושבת שזה משתנה בין ילד לילד...
מה יש לילד להתרגל אחרי שגם ככה בשבועיים האחרונים נדד מקיטנה לקיטנה. ללא דירוג והיכרות?
אצלנו המנהלת בשטח וילד שרואה שקשה לו מבקשת מההורה לבוא מוקדם.

• הוסף לסימניות
אם אני אדע שקשה לילד אני אדאג לו לסידור בעצמי או אבוא לקחת אותו אבל למה שהם יחליטו באופן גורף?? איפה ההתחשבות באמהות העובדות? תם העידן הזה שהרוב עקרות בית...באמת?!?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חביבה;1356147:
לא נראה לכם שהילדים צריכים להתרגל?
נכון שזה קשה הדירוג הזה, ומעצבן! אבל לילד לוקח זמן להתרגל ואני מבינה את זה.

הייתי מבינה את זה אם הייתי עקרת בית....
מאחר ואני אישה עובדת, ולא יכולה לקחת חופש כל יום דירוג, מה שקורה בפועל הוא שהילד נמצא בגן שעתיים, אחר כך 3 שעות עם בייביסיטר אחרת, יום אחר כך שוב חוזר הסיפור על עצמו, אבל עם בייביסיטר ב'....
זה הרבה יותר טראומטי מאשר להשאר בגן עם אותה מטפלת...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה