נכתב ע"י ברוך ה;n4991108:עריכ בצבעים שחור לבן ובמרכז השולחן ליצור חמשה /מחמשת עם תוים
לתכנית אפשר להשמיע פתיח של שיר וצריך לנחש מה השיר?
ומי צוברת הכי הרבה נקודות יכולה לזכות בדיסק
נכתב ע"י חוחי;n4992015:הייתי הולכת על כיוון של --- החיים שלנו כמו שיר היה לנו שיר בסמינר מלא במשמעות על זה : "הוא מלמעלה כותב לך תוים ואת זו השרה להם מנגינה"--- עכשיו תדעו איפה למדתי
אני חושבת שיש כאן מסר חזק ומלא משמעות עמוקה...
דווקא לא... את רואהנכתב ע"י חוחי;n4992015:עכשיו תדעו איפה למדתי![]()
נכתב ע"י בב;n4993029:חידות שהתשובות עליהן הם שיר. כדאי לקשר את זה למצוות.
נכתב ע"י שריונה;n4993050:קחי בחשבון שאם תעשו את זה בשבת- האפשרויות לא רבות
אפשר לשחק במשחק דומה לחי צומח דומם
כלת הארוע אומרת א' בקול וסופרת בשקט
בת ראשונה אומרת סטופ ואז היא מקבלת את האות שיצאה
למשל יצא לה אות מ'? היא אמורה לחפש שיר שמתחיל באות הזו וכולן שרות.
אגב, יש לי רעיונות שראיתי שעשו למישהי בשם שירה אבל זה מתאים ליום חול.
אני מעלה פורום ישן נושן, אבל אשמח לרעיונות לבת מצוה בנושא שירה , רלוונטי לי לעכשיו...קחי בחשבון שאם תעשו את זה בשבת- האפשרויות לא רבות
אפשר לשחק במשחק דומה לחי צומח דומם
כלת הארוע אומרת א' בקול וסופרת בשקט
בת ראשונה אומרת סטופ ואז היא מקבלת את האות שיצאה
למשל יצא לה אות מ'? היא אמורה לחפש שיר שמתחיל באות הזו וכולן שרות.
אגב, יש לי רעיונות שראיתי שעשו למישהי בשם שירה אבל זה מתאים ליום חול.
הייתי הולכת על כיוון של --- החיים שלנו כמו שיר היה לנו שיר בסמינר מלא במשמעות על זה : "הוא מלמעלה כותב לך תוים ואת זו השרה להם מנגינה"--- עכשיו תדעו איפה למדתי
אני חושבת שיש כאן מסר חזק ומלא משמעות עמוקה...
נשמע שחשוב לך התוכן...
בהצלחה רבה!
ומזל טוב!!
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים