מידע שימושי מסיבת חנוכה משפחתית

יש למישהו רעיון לתוכנית בחנוכה למשפחה עם נשואים וכו
משוה זורם
יש לי תוכנית
מכנה משותף
1.
מחלקים את כל המשפחה (המורחבת) לזוגות (עדיף לזוגות משעשעים), כל זוג צריך לכתוב על דף 3 'מכנה משותף' שיש להם....
2. אוספים את כל הפתקים המנחה מקראי את ה-3 'מכנה משותף' והקהל צריך לזהות מי הם הזוג,
הראשון שצועק (יש אפשרות להניח פעמון במרכז והראשון שמצלצל בפעמון) את שם של אחד מהזוג מקבל לידיו את הפתק.
המנצח: מי\ הקבוצה שצבר|ה את היכ הרבה פתקים.
פרס: תחשבו על רעיון מעניין....

יש לי תוכנית
מכנה משותף
1.
מחלקים את כל המשפחה (המורחבת) לזוגות (עדיף לזוגות משעשעים), כל זוג צריך לכתוב על דף 3 'מכנה משותף' שיש להם....
2. אוספים את כל הפתקים המנחה מקראי את ה-3 'מכנה משותף' והקהל צריך לזהות מי הם הזוג,
הראשון שצועק (יש אפשרות להניח פעמון במרכז והראשון שמצלצל בפעמון) את שם של אחד מהזוג מקבל לידיו את הפתק.
המנצח: מי\ הקבוצה שצבר|ה את היכ הרבה פתקים.
פרס: תחשבו על רעיון מעניין....
תודה רבה!!!!!!!!!!!!!

היי אשמח אם יש למישהו רעיונות לשאלות ששואלים ולכל שאלה יש 4 תשובות ובעצם כל תשובה שווה קישוט על וופל בלגי והולכים על קישוטים בצבעי שחור לבן ועוד צבע צבעוני וככה בסוף רואים מה האישיות של הבן אדם לפי הרב ששולט אם יש למישהו שאלות או שהוא יכול לחשאול את הבינה אשמח ממש

לא הבנתי זה קשור למה שביקשתי או שאתה סתם דוחף לי את זה שאולי אני יקנה ממך?

קבלתי למייל כמה תוכניות מהנות,
אצלינו ,
שיחקנו בקלפים עם המשפטים - נהננוו עד הגג ב"ה .
מצרפת לטובת כולם .

התוכניות עבור שנת תשפ"ה , תשפ"ו ,כבד מידי ,לא מצליחה לעלות .
אם יש למשהו רעיון אשמח .

קבצים מצורפים

• מלך-הפתגמים-גרסת-דיגיטל_-AI-ASAKIM.pdf
    9 MB · צפיות: 34
  • סו דו יו משפחתי.pdf
    7.5 MB · צפיות: 34
  • מלך הפתגמים- להדפסה.pdf
    3 MB · צפיות: 26
  • חנוכה תשפ_ד-20251218T100426Z-1-001.zip
    6.8 MB · צפיות: 23
כן הנה
הכי טוב זה להקרין את זה זה ממש מושלם המשחק הזה
וואו נשמע מושלם אני צריכה את זה לההערב אבל אני מורדה ומשום מה מגיע דפים ריקים.
למה? אוף יש אפשרות לקבל בצורה אחרת..
בבקשה..
תודההההה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה