מסיבת סידור- ולא הופעה.

• הוסף לסימניות
יש לי כיתה קטנה,..מ.. קטנטנה....התלמידים צוחקים שאנחנו
פחות ממניין....
חשבתי שיהיה מגוחך להעלות הצגה / מחזה שירים ותלבושות עם כמות מצומצמת של תלמידים..
חשבתי ללכת על כיוון של מסיבת סידור בכותל - משולב סגנון של טיול ואחכ באיזה אולם להעלות מס'
שירים ולתת לאמהות ארוחה חלבית או משו....
משהי כאן עשתה דבר כזה?
איך היה ? מה התגובות?
האם כדאי אחרי הכותל לעשות עוד משהו? אם כן מה?
אשמח לכל מידע בענייין...

• הוסף לסימניות
אולי פשוט תעשי קליפ ותראי אותו אחכ לאמהות?

• הוסף לסימניות
נשמע טוב...
כמובן תמונות עם האמא והדפסה על מגנט וכו'
לגבי התגובות זה תלוי איפה אתן גרות כי יש כאלו שהתלוננו אצלנו על הנסיעה בשביל סך הכל מסיבת סידור

• הוסף לסימניות
אני המקומך הייתי הולך יותר על קבר רחל במקום הכותל.
רחל אמנו היא סמל של תפילה.
"קול ברמה נשמע".
אפשר גם לשלב את זה בקליפ.
הרבה יותר מוצלח לדעתי.
אם כי, אני מחנך ולא מחנכת...

• הוסף לסימניות
אצלנו עשו מסיבה עם 8 בנות
זה היה מהמם!!!!
לדעתי זה החוויה של הילדות להיות על במה למה לקחת להן את החוויה הזאת בגלל שהן כיתה קטנה?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה